Kekoa

 1. Rãtã Kekoa Premium Newborn luier
  Premium Newborn Luier Rãtã
  € 29,95
 2. Tiaki Sand Kekoa Premium Newborn luier
  Premium Newborn Luier Taupata
  € 29,95
 3. Kekoa Newborn Tara Iti
  Premium Newborn Luier Tara Iti
  € 29,95
 4. South Island Takahe Newborn Kekoa luier
  Premium Newborn Luier South Island Takahe
  € 29,95
 5. Tarāpuka Premium Newborn luier Kekoa
  Premium Newborn Luier Tarāpuka
  € 29,95
 6. Kaki Kekoa Premium newborn luier
  Premium Newborn Luier Kakī
  € 29,95
 7. Tiaki Sand Kekoa Premium Newborn luier
  Premium Newborn Luier Tiaki Sand
  € 29,95
 8. Tiaki Sea Newborn Premium Newborn Luier Kekoa
  Premium Newborn Luier Tiaki Sea
  € 29,95

Kekoa Newborn Luiers

Deze newborn luiers van Kekoa passen van ongeveer 2 tot 7 kg en zijn verstelbaar in drie verschillende maten. De luiers zijn gemaakt van gerecycled polyester. Hiermee wordt er 75% op elektriciteit bespaard en zelfs 90% op water, in vergelijking tot nieuw polyester. Per luier scheelt het ongeveer zes plastic flessen die niet op de afvalberg terecht komen. 

De luiers zijn te gebruiken als pocketluier, met aan de voor- én achterkant een ruime pocketopening. Daarnaast kun je ze ook als Snap-In-One luier gebruiken, door de meegeleverde inleggers op de drukknoopjes in de luier te klikken. Aan de voor- en achterzijde is ook nog een flap gecreëerd, waardoor je ook losse inleggers in het broekje kunt leggen. Een zeer veelzijdige luier dus. 

De luier is ontworpen met een bilayer technology. Dit wil zeggen dat het buitenste laagje uit twee lagen bestaat. De buitenkant met print is van PUL, daarop is een CoolMax laag genaaid, die dus aan de binnenkant van de pocketopening zit. Ook de huidkant van deze luier is gemaakt van CoolMax. Inleggers schuif je dus heel makkelijk tussen de twee CoolMax laagjes. Dit materiaal is glad en niet stroef zoals de binnenkant van PUL pocketluiers. Het maakt het klaarmaken van de luiers ook voor grote handen een stuk makkelijker en bovendien beschermt het extra laagje de waterresistente PUL laag. Ook de twee openingen, zowel aan de voor- als achterkant, maakt het klaarmaken van de luiers een stuk makkelijker dan bij traditionele pocketluiers.

De luiers hebben een dubbel lekgootje bij de benen en twee randen met elastiek op de rug. Spuitluiers hebben hierdoor nauwelijks kans. 

De luiers worden geleverd met twee bamboe-katoen boosters. Een kleine en een wat grotere. Je kunt één van beide inleggers gebruiken, of allebei tegelijk als dat nodig is qua absorptievermogen. De luier is hierdoor niet alleen qua maat mooi aan te passen aan je kindje, maar ook qua absorptievermogen. 

De luiers van Kekoa hebben het OEKO-TEX keurmerk.