Modern Cloth Nappies

Luierzakken/wetbags Modern Cloth Nappies

Modern Cloth Nappies heeft twee maten luierzakken. Een dubbele luierzak met twee aparte vakken en een extra grote XL wetbag die je op kunt hangen en waar je een hele dag luiers in kunt verzamelen. 

De dubbele luierzak heeft een afmeting van 30 x 40 cm en heeft twee aparte vakken die afsluitbaar zijn met een rits. De zak heeft twee lussen die open en dicht geklikt kunnen worden met een drukknoopje. Je kunt de zak hierdoor vrijwel overal aan ophangen. Er passen ongeveer 4-6 Modern Cloth Nappies in, een beetje afhankelijk van hoe je ze verdeelt over beide vakken.

Dubbele luierzakken zijn heel handig voor bij de oppas of het kinderdagverblijf. De schone luiers geef je mee in het ene vak en na gebruik worden de vuile luiers in het andere vak gestopt. 

Materiaal: 100% polyester met PUL

Modern Cloth Nappies adviseert deze wetbag op 35/40 graden te wassen. Onze ervaring is dat ze prima meegewassen kunnen worden met de luiers op 60 graden.

De XL luierzak van Modern Cloth Nappies is heerlijk groot en kan met de twee hengsels makkelijk aan een kapstok of knop gehangen worden. De lussen zitten vastgenaaid, dus het is niet mogelijk om ze om een stang heen te klikken bijvoorbeeld. 

Er passen ongeveer 24 Modern Cloth Nappies in deze wetbag. Hij is dus zeer geschikt om te gebruiken ter vervanging van bijvoorbeeld een luieremmer. 

Afmeting: 40 x 70 cm

Materiaal: 100% polyester met PUL

Modern Cloth Nappies adviseert de luierzak op 35/40 graden te wassen. HIj kan echter ook prima op 60 graden meegewassen worden, samen met de luiers. 

Een luierzak is niet 100% waterdicht. Indien er veel kletsnatte items in zitten, kan de zak wat klam worden aan de buitenkant. Dit geldt voor alle luierzakken en waszakken. 

 

Houd er rekening mee dat luierzakken nooit 100% waterdicht zijn. Als er veel kletsnatte items in zitten, kan de luierzak aan de buitenkant wat klam worden. Dit geldt voor alle merken.