Little Lamb

De voordelige Little Lamb overbroekjes passen perfect over de Little Lamb luiers, maar ook over veel andere voorgevormde luiers en vouwluiers. Op deze pagina vind je eerst de printjes. Onderaan staan de overbroekjes in effen kleuren.

Pagina
Pagina

Little Lamb Overbroekjes

De overbroekjes van Little Lamb zijn gemaakt van een ademend materiaal dat toch waterdicht is. De overbroekjes passen perfect over de binnenluiers van Little Lamb, maar passen ook over voorgevormde luiers van andere merken, waaronder Hu-Da, Petit Lulu en TotsBots. Daarnaast zijn de overbroekjes ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met prefolds. De overbroekjes sluiten met klittenband.

Het overbroekje is er in vier maten. De maatvoering hangt een beetje af van de lichaamsbouw van je kindje, dus onderstaande maten zijn bij benadering.

Maat Newborn - Tot 5,5 kg (Dit broekje kan één maat verkleind worden met drukknoopjes)

Maat 1 - Van 3 kg tot 9 kg

Maat 2 - Van 9 kg tot 17 kg

Maat 3 - Vanaf 16 kg

Materiaal

100% polyester with PUL

De overbroekjes van Little Lamb voldoen aan de OEKO-TEX Standard 100 criteria. Dit wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn tijdens het productieproces en dat het materiaal veilig is voor gebruik bij baby's.

Page Speed