Petit Lulu

Petit Lulu Luierzakken

Petit Lulu produceert twee formaten luierzakken; een kleine wetbag en een grotere, dubbele wetbag. Beide luierzakken zijn gemaakt van PUL en sluiten met een rits.

De kleine wetbag van Petit Lulu is ideaal om wasbaar maandverband, wasbare zoogcompressen of (droge) wasbare billendoekjes in mee te nemen. Maar uiteraard kun je er ook make-up, snacks of andere kleine spullen in meenemen. Het zakje is niet geschikt voor heel natte spullen. 

De grotere luierzak van Petit Lulu is verstelbaar in twee maten. Dubbelgevouwen, en vastgezet met de drukknoopjes, heb je een compacte luierzak waar ongeveer twee luiers in passen. Open gevouwen passen er ongeveer zes luiers in. De luierzak is voorzien van een handige lus, die met een drukknoopje open en dicht geklikt kan worden. Hierdoor kun je de luierzak ergens aan hangen. De luierzak is af te sluiten met een rits. Ideaal voor een dagje uit, of voor gebruik naar de oppas of kinderopvang!

Afmetingen Petit Lulu wetbags

Kleine wetbag: 18 x 14,5 cm.

Dubbele wetbag: 30 x 45 cm

Materiaal

100% polyester met PUL

PUL is een waterresistent materiaal dat mogelijk vocht door kan laten als er doorweekte spullen in de wetbag gedaan worden. De wedbag kan daardoor klam aanvoelen aan de buitenkant klam.

De Petit Lulu wetbags mogen op 60 graden gewassen worden, maar mogen niet in de droger.