Kijani

Kijani SIO Luiers

Kijani Snap-In-One (SIO) luiers bestaan uit een overbroekje met een inklikbare inlegger. De overbroekjes en inleggers zijn los te koop in drie verschillende maten en verschilllende designs.

De overbroekjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies; een standaard PUL versie en een kitenge versie. De overbroekjes van PUL hebben twee lagen PUL en een gladde buitenkant. De kitenge overbroekjes hebben een laag PUL, met aan de buitenkant een laag kitenge. Dit is kleurrijk bedrukte katoenen stof afkomstig uit Oeganda. De buitenkant van deze luiers is dus van stof en niet van PUL. 

De inleggers zijn gemaakt van bamboe en katoen en hebben een zachte Stay-Dry laag aan de bovenkant. De inleggers hebben aan de achterkant een drukknoopje waarmee ze in het overbroekje geklikt kunnen worden. De voorkant van de inleggers kan een stuk dubbelgevouwen worden, zodat de inlegger altijd mooi in het overbroekje past. Ongeacht op welke stand het overbroekje staat. De inleggers hebben aan beide zijkanten een elastiek, zodat het mooi aansluit om je kindje. 

De newborn broekjes en inleggers passen van ongeveer 3-7 kg, de overbroekjes zijn verstelbaar in twee verschillende maten. De One Size overbroekjes en inleggers passen van ongeveer 4,5-18 kg en de overbroekjes zijn verstelbaar in drie verschillende maten. De XL overbroekjes en inleggers zijn geschikt voor kinderen van 13,5-32 kg, de overbroekjes zijn verstelbaar in drie verschillende maten. De 7-12 jaar overbroekjes zijn verstelbaar in twee verschillende maten en sluiten met drukknoopjes. Ze zijn te gebruiken met de Pull-Up inlegger van Kijani. 

Page Speed