Rumparooz OBV

 1. Book Club Rumparooz OBV Kanga Care
  Rumparooz OBV Book Club
  € 32,95
 2. WeeHoo Rumparooz OBV Kanga Care
  Rumparooz OBV WeeHoo
  € 32,95
 3. Brightly Rumparooz OBV Kanga Care
  Rumparooz OBV Brightly
  € 32,95
 4. Finn Rumparooz OBV Kanga Care
  Rumparooz OBV Finn
  € 32,95
 5. Wander Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Wander
  € 32,95
 6. Unity Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Unity
  € 32,95
 7. Clyde Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Clyde
  € 32,95
 8. Clover Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Clover
  € 32,95
 9. Rumparooz OBV Lily
  Rumparooz OBV Lily
  € 32,95
 10. Rumparooz OBV Billy
  Rumparooz OBV Billy
  € 32,95
 11. Charlie Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Charlie
  € 32,95
 12. Quinn Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Quinn
  € 32,95

Rumparooz OBV pocketluier

De Rumparooz OBV van Kanga Care is een complete pocketluier met een fluweel zachte binnenkant van bamboe en biologisch katoen. In de achterkant zit een pocketopening waar de meegeleverde 6r soaker ingedaan kan worden. De Rumparooz OBV verschilt op meerdere punten van de gewone Rumparooz pocketluier. Een groot verschil is de meegeleverde 6r soaker. In deze Rumparooz OBV zit een bamboe/katoen soaker, terwijl er in de gewone Rumparooz een microvezel soaker zit. Daarnaast is de binnenkant van deze Rumparooz OBV niet van polyester (fleece), maar van een mix van bamboe en katoen. De term OBV staat voor Organic Bamboo Velour. 

De luier is met behulp van de knoopjes op de voorkant in te stellen in vier verschillende maten en past al vanaf 2,8 kg. Op de grootste maat past de luier tot ongeveer 15 kg, afhankelijk van de bouw van je kindje. Het bereik van deze luier is hiermee heel groot en het is één van de weinige pocketluiers die al goed te gebruiken zijn bij pasgeborenen. De luier wordt standaard geleverd met een 6r bamboe/biokatoen inlegger. Deze inlegger is op zes verschillende maten en absorptieniveaus in te stellen, zodat hij altijd perfect bij de luier en je kindje past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om andere boosters in de luier te plaatsen.

De buitenkant van de luier is gemaakt van waterdicht, maar ademend TPU. Dankzij het productieproces van TPU, waarbij geen chemische oplosmiddelen worden gebruikt, is TPU een milieuvriendelijker materiaal dan PUL. Andere voordelen van TPU boven PUL zijn dat het wat zachter aanvoelt en flexibeler is. De donkergekleurde binnenkant van de luier is gemaakt van bamboe en biologisch katoen. Het materiaal is fluweelzacht en bovendien vallen eventuele vlekken niet op. Aan de binnenkant van deze OBV pocketluier zitten ook de gepatenteerde dubbele lekgootjes, waardoor spuitluiers weinig kans krijgen. De Rumparooz OBV luier sluit met drukknoopjes waar je als eerste gebruiker een levenslange garantie op krijgt!

De 6r bamboe/katoen soaker

6r soakerDe meegeleverde 6r soaker bestaat uit twee bamboe/katoen inleggers die op zes verschillende manieren te gebruiken zijn. De kleine, anatomisch gevormde, booster gebruik je voor pasgeboren baby's waarbij de luier op de kleinste stand staat. Gaat je kindje wat meer plassen en/of moet de luier een standje groter, dan kun je de grote bamboe/katoen inlegger gebruiken. Deze kun je bovenaan een stukje dubbelvouwen en vastklikken met drukknoopjes. Uiteindelijk is deze grote inlegger ook helemaal languit te gebruiken. Zowel op de dubbelgevouwen stand, als op de langste stand, kan de kleine inlegger er nog bovenop geklikt worden. Zo kun je de luier specifiek geschikt maken voor kleine kindjes die veel plassen, voor jongetjes en buikslapers en voor meisjes. 

Deze bamboe/katoen inleggers zijn heel goed in vocht vasthouden, maar nemen vocht niet zo heel snel op. Heb je een kindje dat grote plassen in één keer doet, dan kan het handig zijn om de grote bamboe/katoen inlegger te combineren met de kleine microvezel inlegger. Alle soorten inleggers van Kanga Care zijn namelijk los te koop en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je altijd de best werkende combinatie voor je kindje maken. 


Materiaal

Luier:
-Binnenkant: 60% bamboe, 20% biologisch katoen en 20% polyester
-Buitenkant: 100% polyester (TPU)


6r soaker: 50% bamboe, 20% biologisch katoen en 30% polyester

De luier en soaker mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger.