Rumparooz OBV

Pagina
 1. Tetris Block Party Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Tetris Block Party

  Pocketluier Rumparooz OBV Tetris Block Party met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 2. Trek Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Trek

  Pocketluier Rumparooz OBV Trek met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 3. Roozy Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Roozy

  Pocketluier Rumparooz OBV Roozy met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 4. Quinn Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Quinn

  Pocketluier Rumparooz OBV Quinn met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 5. Care Bears Birthday Party Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Care Bears Birthday Party

  Pocketluier Rumparooz OBV Care Bears Birthday Party met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 6. Rumparooz OBV tokiSea
  Rumparooz OBV tokiSea

  Pocketluier Rumparooz OBV tokiSea met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 7. Salsa Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Salsa

  Pocketluier Rumparooz OBV Salsa met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 8. Rumparooz OBV Storm
  Rumparooz OBV Storm

  Pocketluier Rumparooz OBV Storm met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 9. Rumparooz OBV Parrot
  Rumparooz OBV Parrot

  Pocketluier Rumparooz OBV Parrot met 6r bamboe/biokatoen soaker

  € 32,95
 10. Saffron Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Saffron
  Pocketluier Rumparooz OBV Saffron met 6r bamboe/biokatoen soaker
  € 32,95
 11. Atlantis Rumparooz OBV
  Rumparooz OBV Atlantis
  Pocketluier Rumparooz OBV Atlantis met 6r bamboe/biokatoen soaker
  € 32,95
Pagina

Rumparooz OBV pocketluier

De Rumparooz OBV is een complete pocketluier met een fluweel zachte binnenkant van bamboe en biologisch katoen. In de achterkant zit een pocketopening waar de meegeleverde 6r soaker ingedaan kan worden. De Rumparooz OBV verschilt op meerdere punten van de gewone Rumparooz pocketluier. Een groot verschil is de meegeleverde 6r soaker. In deze Rumparooz OBV zit een bamboe/katoen soaker, terwijl er in de gewone Rumparooz een microvezel soaker zit. Daarnaast is de binnenkant van deze Rumparooz OBV niet van polyester (fleece), maar van een mix van bamboe en katoen. De term OBV staat voor Organic Bamboo Velour. 

De luier is met behulp van de knoopjes op de voorkant in te stellen in vier verschillende maten en past al vanaf 2,8 kg. Op de grootste maat past de luier tot ongeveer 15 kg, afhankelijk van de bouw van je kindje. Het bereik van deze luier is hiermee heel groot en het is één van de weinige pocketluiers die al goed te gebruiken zijn bij pasgeborenen. De luier wordt standaard geleverd met een 6r bamboe/biokatoen inlegger. Deze inlegger is op zes verschillende maten en absorptieniveaus in te stellen, zodat hij altijd perfect bij de luier en je kindje past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om andere boosters in de luier te plaatsen.

De buitenkant van de luier is gemaakt van waterdicht, maar ademend TPU. Dankzij het productieproces van TPU, waarbij geen chemische oplosmiddelen worden gebruikt, is TPU een milieuvriendelijker materiaal dan PUL. Andere voordelen van TPU boven PUL zijn dat het wat zachter aanvoelt en flexibeler is. De donkergekleurde binnenkant van de luier is gemaakt van bamboe en biologisch katoen. Het materiaal is fluweelzacht en bovendien vallen eventuele vlekken niet op. Aan de binnenkant van deze OBV pocketluier zitten ook de gepatenteerde dubbele lekgootjes, waardoor spuitluiers weinig kans krijgen. Gebruik je graag een fleece inlegvel om de ontlasting mee op te vangen, dan zijn de inlegvellen van Kanga Care zeer geschikt. Deze zijn erg smal en passen precies tussen de twee opstaande randjes in. De Rumparooz OBV luier sluit met drukknoopjes waar je als eerste gebruiker een levenslange garantie op krijgt!

De 6r bamboe/katoen soaker

6r soakerDe meegeleverde 6r soaker bestaat uit twee bamboe'katoen inleggers die op zes verschillende manieren te gebruiken zijn. De kleine, anatomisch gevormde, booster gebruik je voor pasgeboren baby's waarbij de luier op de kleinste stand staat. Gaat je kindje wat meer plassen en/of moet de luier een standje groter, dan kun je de grote bamboe/katoen inlegger gebruiken. Deze kun je bovenaan een stukje dubbelvouwen en vastklikken met drukknoopjes. Uiteindelijk is deze grote inlegger ook helemaal languit te gebruiken. Zowel op de dubbelgevouwen stand, als op de langste stand, kan de kleine inlegger er nog bovenop geklikt worden. Zo kun je de luier specifiek geschikt maken voor kleine kindjes die veel plassen, voor jongetjes en buikslapers en voor meisjes. 

Deze bamboe/katoen inleggers zijn heel goed in vocht vasthouden, maar nemen vocht niet zo heel snel op. Heb je een kindje dat grote plassen in één keer doet, dan kan het handig zijn om de grote bamboe/katoen inlegger te combineren met de kleine microvezel inlegger. Alle soorten inleggers van Kanga Care zijn namelijk los te koop en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je altijd de best werkende combinatie voor je kindje maken. 


Materiaal

Luier:
-Binnenkant: 60% bamboe, 20% biologisch katoen en 20% polyester
-Buitenkant: 100% polyester (TPU)


6r soaker: 50% bamboe, 20% biologisch katoen en 30% polyester

De luier en soaker mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger.

Page Speed