Little Lamb

Little Lamb voorgevormde luiers

De bamboeluiers van Little Lamb zijn heerlijk zachte voorgevormde luiers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De bamboe luiers zijn niet in maat verstelbaar maar verkrijgbaar in vier verschillende maten. Om je kindje van geboorte tot zindelijkheid wasbare luiers van Little Lamb te laten dragen heb je minimaal Maat 1 en Maat 2 nodig, waardoor de luiers ondanks de lage prijs niet altijd goedkoper zijn dan One Size luiers. De luiers vallen slank tussen de benen. 

Newborn past tot 5,5 kg en heeft een losse meegeleverde booster. Bij sommige baby’s is de booster nog niet nodig, vandaar dat deze los is.

Maat 1 past van 3 kg tot 9 kg en heeft een losse meegeleverde booster. Bij sommige baby’s is de booster nog niet nodig, vandaar dat deze los is.

Maat 2 past van 9 kg tot 17 kg en heeft een booster die aan de voorkant van de luier is vastgenaaid.

Maat 3 past vanaf ongeveer 16 kg en heeft net als maat 2 een booster die aan de voorkant van de luier is vastgenaaid.

De voorgevormde Little Lamb luiers zijn bijna volledig van bamboe gemaakt en absorberen veel vocht. Little Lamb luiers sluiten met klittenband en bij alle maten wordt een heerlijk zacht inlegvel van fleece meegeleverd.

Wanneer je kindje meer is gaan plassen of wanneer je deze luiers voor de nacht wilt gebruiken kun je gemakkelijk een booster toevoegen voor extra absorptie.

Over de voorgevormde luiers van Little Lamb moet nog wel een overbroekje van PUL, TPU of wol.

Materiaal

Bamboeluier en booster: 90% bamboe en 10% polyester

Fleece inlegvel: 100% polyester

 

De voorgevormde bamboe luiers van Little Lamb hebben een OEKO-TEX certificaat en worden geproduceerd in Turkije.