Lighthouse Kids Company

Lighthouse Kids Company

Dit prachtige merk werd in 2016 opgericht door Vanessa die op dat moment al een aantal jaar een eigen wasbare luier winkel had. Ze merkte dat er nauwelijks makkelijke all-in-one wasbare luiers te verkrijgen waren met zowel een bamboe binnenkant als een stay-dry binnenkant. Ze besloot zelf een makkelijke luier te ontwerpen die helemaal kant en klaar was en toch de keuze had voor bamboe tegen de huid of fleece tegen de huid. 

Het merk staat bekend om zijn bijzondere prints. Niet zo gek want Vanessa heeft een opleiding afgerond in olie-verven en creatieve fotografie. Sommige luiers tekent of verft ze helemaal zelf, maar ook werkt ze regelmatig samen met andere kunstenaars. 

Dit populaire merk heeft als thuisbasis Florida en heeft dus veel op water geinspireerde prints. De prints zijn zo uniek dat een collectie in de Verenigde Staten vaak binnen enkele uren volledig uitverkocht is en dan is het gewoon wachten op een nieuwe collectie. Vind je op deze pagina dus alleen wat effen kleuren (die zijn meestal iets langer leverbaar), of zelfs helemaal niets? Dan weet je dat het wachten is op een nieuwe collectie. Gelukkig wordt er wel regelmatig een nieuwe collectie uitgebracht. En als die online staat is het een kwestie van grijpen wat je grijpen kan;-)

Lighthouse Kids Company heeft naast All-in-One (AIO) luiers ook overbroekjes die ook als zwemluier te gebruiken zijn en luierzakken/wetbags. De producten worden ontworpen in de Verenigde Staten en geproduceerd in China.
Page Speed