Bare and Boho

Bare and Boho snap-in-one luiers

Let op: De volgende tekst geldt niet voor de Recycled productlijn.

De luiers van Bare and Boho bestaan uit een waterresistent overbroekje met een inklikbare inlegger. Het broekje bestaat uit een dubbele laag PUL en is hiermee lekbestendiger dan overbroekjes met een enkele laag PUL. De broekjes hebben dubbele lekgootjes en sluiten hierdoor mooi aan bij de benen. Ze sluiten met een dubbele rij drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier verschillende maten. De luier past hiermee van ongeveer 4 tot 18 kg. 

De inleggers zijn verkrijgbaar in een bamboe en hennep variant. De hennep inleggers bestaan uit vier lagen hennep met biologisch katoen. De bamboe inleggers hebben een bovenste laag van fleece, voor een droog gevoel. De inlegger heeft aan de voor- en achterkant een drukknoopje waarmee de inlegger in het overbroekje geklikt kan worden. De inlegger heeft een brede en een smalle kant. Voor een jongetje kun je de brede kant vooraan in de luier klikken, voor een meisje kun je de brede kant aan de achterkant vastklikken. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL

Hennep Inlegger: hennep en biologisch katoen

Bamboe Inlegger: bamboe en katoen met een laag fleece (100% polyester)

De overbroekjes en inleggers mogen op 60 graden gewassen worden en hang je het beste in de schaduw te drogen. De inleggers mogen eventueel ook in de droger op lage temperatuur.

Page Speed