Bare and Boho

Bare and Boho snap-in-one luiers

Recycled versie

De Recycled luiers van Bare and Boho zijn grotendeels gemaakt van gerecycled polyester. Zowel het waterresistente laagje als de fleece laag aan de binnenkant van de broekjes bestaat uit gerecycled polyester. 

De luier wordt geleverd met een inklikbare hennep of bamboe inlegger. Daarnaast wordt er ook een bamboe booster extra meegeleverd. Deze booster heeft aan één kant bamboe en aan de andere kant Stay-Dry fleece. Hierdoor kun je zelf kiezen of je een nat of droog gevoel tegen de billen van je kindje wilt.

De Recycled versie heeft een enkel elastiek bij de benen en een breed rugelastiek. De luier is super zacht en soepel en absorbeert goed. Verkrijgbaar in een Newborn versie die past van ongeveer 2-6 kg en een One Size luier die past van ongeveer 4-18 kg. 

Materiaal

Overbroekje: 90% gerecycled polyester met 10% PUL

Hennep Inlegger: hennep en biologisch katoen

Bamboe Inlegger: bamboe en katoen met een laag fleece (100% gerecycled polyester)

Bamboe booster: 70% bamboe, 30% katoen (Met een fleece laag van 100% polyester)

De overbroekjes en inleggers mogen op 60 graden gewassen worden en hang je het beste in de schaduw te drogen. De inleggers mogen eventueel ook in de droger op lage temperatuur.

Standaard versie (verkrijgbaar als los SIO overbroekje en losse inlegger)

De overbroekjes broekjes hebben dubbele lekgootjes en sluiten hierdoor mooi aan bij de benen. Ze sluiten met een dubbele rij drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier verschillende maten. Het overbroekje bestaat uit een dubbele laag PUL en is hiermee lekbestendiger dan overbroekjes met een enkele laag PUL. De luier past hiermee van ongeveer 4 tot 18 kg. 

Je kunt de overbroekjes combineren met de los verkrijgbare bamboe of hennep inleggers van Bare and Boho. De hennep inleggers bestaan uit vier lagen hennep met biologisch katoen. De bamboe inleggers hebben een bovenste laag van fleece, voor een droog gevoel. De inlegger heeft aan de voor- en achterkant een drukknoopje waarmee de inlegger in het overbroekje geklikt kan worden. De inlegger heeft een brede en een smalle kant. Voor een jongetje kun je de brede kant vooraan in de luier klikken, voor een meisje kun je de brede kant aan de achterkant vastklikken. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL

Bare and Boho adviseert de overbroekjes op 40 graden te wassen. Je kunt ze echter ook op 60 graden meewassen met de luiers. Je hangt de overbroekjes het beste in de schaduw te drogen. 

Page Speed