Bebeboo

Bebeboo luierzakken

Bebeboo heeft kleine luierzakken of wetbags en grotere luierzakken met twee vakken. De kleine wetbags zijn geschikt voor ongeveer twee kant-en-klare luiers. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor het meenemen van wasbaar maandverband, zoogcompressen en droge billendoekjes.

De grotere wetbags hebben twee vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Er passen in totaal zo'n 5 tot 6 kant-en-klare luiers in.

Deze dubbele luierzak of wetbag is geschikt voor ongeveer 5 tot 6 kant-en-klare luiers. De wetbag kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere artikelen, zoals een setje kleren of zwemspullen. Aangezien deze wetbag gemaakt is van PUL, is deze niet 100% waterdicht. Wanneer er doorweekte artikelen in geplaatst worden kan de wetbag klam worden aan de buitenkant. Dit geldt voor alle wetbags van PUL en is niet merkspecifiek.

Maten

Klein: 23 x 30 cm

Medium (twee vakken): 30 x 40 cm

Materiaal

100% polyester met PUL

De wetbags of luierzakken mogen op 60 graden gewassen worden. Je kunt ze dus zo met luiers en al in de wasmachine gooien. Denk er wel aan om de rits te openen voor het wassen. 

Page Speed