Bubblebubs

Bubblebubs luiers

Bubblebubs verkoopt meerdere soorten bamboeluiers. De Bamboo Delight luiers zijn One Size bamboeluiers met een inklikbare bamboe trifold. Deze luiers sluiten met drukknoopjes op de zijkant of achterkant en hebben geen losse verkleinknoopjes op de voorkant. Je hoeft dus nooit van tevoren de maat van de luier te bepalen of in te stellen. Je sluit de luier simpelweg netjes rond de taille en daarmee is de luier ook bij de beentje automatisch op de juiste maat ingesteld. Super handig! Bamboo Delight luiers zijn gemaakt van ontzettend zacht bamboe met biologisch katoen en passen al vanaf ongeveer 3 kg tot 15 kg. Dit betekent over het algemeen dat je kindje van geboorte tot zindelijkheid dezelfde luier kan dragen. 

Naast de One Size Bamboo Delight luiers maakt Bubblebubs ook Bambam luiers. Dit zijn sluitingloze newborn luiers van zeer zacht bamboe. De luiers bevatten geen harde onderdelen, zoals drukknoopjes of klittenband. Alleen zeer zacht bamboe met 10% katoen er doorheen gemixt. De luiertjes passen al vanaf 1,2 kg en gaan mee tot ongeveer 8 kg. Je kunt de luiers sluiten met een Snappi of er een nauwsluitend overbroekje overheen doen. 

De luiers van Bubblebubs mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. Het is beter om de luiers aan de lijn te drogen.