Voorgevormde luiers

Voorgevormde luiers

Voorgevormde luiers zijn in combinatie met een overbroekje het meest lekvrije systeem binnen de wasbare luiers. De meeste voorgevormde luiers zijn gemaakt van bamboe, omdat bamboeluiers heel goed vocht kunnen vast houden. Bamboeluiers kunnen hierdoor meer vocht opnemen dan bijvoorbeeld katoenen luiers. Het voordeel van katoenen luiers is dan weer een kortere droogtijd. Bovendien kunnen katoenen luiers vocht wel sneller opnemen dan bamboeluiers.
 

Onze merken

Alvababy

De voorgevormde luiers van Alvababy zijn gemaakt van bamboe en polyester. Ze zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 4 tot 15 kg. Ze sluiten met drukknoopjes. Alvababy voorgevormde luiers zijn verkrijgbaar met een bruin of een gekleurd randje.

Anavy

De voorgevormde luiers van Anavy zijn gemaakt van bamboe, katoen en polyester. Er is een Newborn, One Size en een Maxi/Night beschikbaar. De Newborn is verkrijgbaar met drukknoopjes en de One Size en Maxi/Night zijn verkrijgbaar met klittenband en drukknoopjes. De Maxi/Night luiers passen volgens de leverancier vanaf ongeveer 6 kg. Het is echter een erg dikke en brede luier, dus het is niet de meest geschikte luier voor kinderen van 6 kg.

Bamboolik

De voorgevormde Bamboolik XL luiers zijn lege pocketluiers waar nog een overbroekje overheen moet. De luiers zijn verstelbaar in maat en passen van 15-25 kg. Ideaal voor kinderen die wat later zindelijk zijn, of die 's nachts nog een luier nodig hebben. Dankzij de zeer grote pocketopening is het absorptievermogen helemaal naar wens aan te passen. Er passen booster, hydrofielen en prefolds in. De luiers sluiten met klittenband.

Blümchen

De voorgevormde luiers van Blümchen zijn gemaakt van biologisch katoen of van bamboe. Van beide materialen is er een One Size variant verkrijgbaar met drukknopen of klittenband sluiting. Daarnaast is er ook een Newborn, maat S en een maat L beschikbaar van biologisch katoen, deze sluiten alle drie met drukknopen.

Bubblebubs

Bubblebubs voorgevormde luiers zijn gemaakt van een bamboe en biologisch katoen mix en zijn echt heerlijk zacht. De Bambam Newborn versie heeft geen knopen, past van 1,2kg tot ongeveer 8kg en sluit je met een klemmetje zoals een Snappi. De One Size Bamboo Delight heeft geen verkleiningsknoopjes maar past zich goed om het lichaam van je kindje door het zachte beenelastiek, super handig! De Bamboo Delight sluit je met drukknopen om het middel.

Ecoposh

De luiers van Ecoposh zijn gemaakt van gerecyclede waterflessen, biologisch katoen en bamboe. Ze zijn verstelbaar in maat en passen al vanaf ongeveer 3 kg. Ze zijn te gebruiken tot een kindje ongeveer 15 kg weegt. De luiers sluiten met drukknoopjes en worden geleverd met een bamboe/katoen soaker.

Hu-Da

De luiers van Hu-Da zijn OEKO-TEX en GOTS gecertificeerd en zijn gemaakt van bamboe en biologisch katoen. Ze zijn verstelbaar in drie maten en zijn verkrijgbaar in drie maten. De One Size luiers passen van ongeveer 3,5 tot 16 kg, maar er is ook een Newborn en een Junior luier. De luiers worden geleverd met een anatomisch gevormde booster en sluiten met klittenband of drukknopen.

Laurabeijn.nl

De voorgevormde luiers van Laurabeijn.nl worden handgemaakt in Nederland door Laura Beijn. Deze luiers zijn verkrijgbaar in een Newborn en One Size versie en bestaan grotendeels uit gerecyclede materialen. Deze unieke luiers sluiten met drukknoopjes. De Laurabeijn.nl Newborn luier past ongeveer van 2,5 tot 6 kg en de One Size is verstelbaar in 3 maten en past ongeveer van 4,5 tot 16 kg.

Little Lamb

De bamboe voorgevormde luiers van Little Lamb zijn OEKO-TEX gecertificeerd. De luiers van Little Lamb zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en zijn niet verstelbaar.

Mother-ease

Mother-ease heeft twee modellen voorgevormde luiers: de Mother-ease Sandy's en Mother-ease One Size. De Sandy's sluiten met drukknoopjes aan de zijkanten en zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. De One Size is verkrijgbaar in één maat die verstelbaar is van 3,5 tot 16 kg. Beide modellen zijn gemaakt van biologisch katoen.

Petit Lulu

De voorgevormde luiers van Petit Lulu zijn hoofdzakelijk gemaakt van bamboe en biologisch katoen. Petit Lulu luiers zijn leverbaar in verschillende printjes en worden gesloten met drukknoopjes of klittenband. Nappy's.nl verkoopt een Newborn luier die geschikt is voor kinderen van 2 tot 6 kg en een one size luier die verstelbaar is en daarmee geschikt is voor kinderen van ongeveer 4 tot 15 kg. Ook verkopen we de Petit Lulu Maxi/Night luier, speciaal geschikt voor lange nachten. Deze komt met een extra booster en past kinderen van ongeveer 7 tot 16 kg. Alle voorgevormde luiers van Petit Lulu worden ook geleverd als 'Fluffy Organic'. Deze luiers bestaan volledig uit bamboe en biologisch katoen, zonder polyester.

Popolini

Popolini heeft verschillende soorten voorgevormde luiers. Nappy's.nl verkoopt onder andre de One Size Organic en de UltraFit Organic. Beide luiers zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, zijn verstelbaar in maat en passen van geboorte tot zindelijkheid. De One Size sluit met drukknoopjes en is verkrijgbaar in diverse kleuren, de UltraFit sluit met klittenband en is alleen verkrijgbaar in Naturel. Daarnaast is er ook nog de One Size Soft luier. Deze luier bestaat voor 85% uit biologisch katoen en voor 15% uit polyester.

Totsbots

TotsBots maakt één van de bekendste voorgevormde luiers; de Bamboozle. De Bamboozle luier is verkrijgbaar in drie maten en elke maat is nog verder op maat te maken met behulp van de drukknoopjes op de voorkant. De buitenzijde van de Bamboozle luier bestaat hoofdzakelijk uit bamboe, de kern is van microvezel. 


Over voorgevormde luiers moet nog een overbroekje of wolbroekje. Je kunt een extra losse booster gebruiken om de absorptie van de voorgevormde luiers verder te verbeteren. 

 

Page Speed