Bebeboo

Bebeboo Choice Pocketluiers

Bebeboo Choice pocketluiers hebben zowel aan de voor- als achterkant een pocketopening. In de pocket zit voor- en achteraan een drukknoopje. Hiermee kun je een inlegger vastklikken in de pocketopening, zodat je de luier op dezelfde manier kunt gebruiken als een all-in-one luier. Hij kan dan in zijn geheel in de was, aan de lijn en weer om de billen. De drukknoopjes aan de binnenkant hebben een standaard maat, dus de meeste snap-in-one (SIO) inleggers passen hierin. Onder andere de inlegger van Bare and Boho, Buttons, Lighthouse en Petit Lulu en natuurlijk de inleggers van Bebeboo zelf.

De binnenkant van de pocketluier heeft een Athletic Wicking Jersey laag. Dit voert vocht snel de inlegger in en geeft een aangenaam koel gevoel in de zomer. De luier heeft drie rijen met verkleinknoopjes en kan dus in drie verschillende maten ingesteld worden. De luier past hiermee van 4,5 tot 16 kg. Dit is uiteraard bij benadering en afhankelijk van de bouw van je kindje. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes.

Materiaal

100% polyester

De luier mag gewassen worden op 60 graden en mag op lage temperatuur in de droger. Hoewel drogen aan de lijn altijd beter is. 

Kijk voor onze andere Bebeboo producten op onze merkenpagina