GroVia

GroVia All in One luiers

GroVia heeft verschillende soorten All-in-One (AIO) luiers met een buitenlaag van TPU of de 'Buttah'-versie met een buitenlaag van zacht velours.

Newborn

De Grovia Newborn luier sluit met drukknoopjes. De luier is verstelbaar in twee maten door de drukknoopjes aan de voorkant. Deze Newborn versie heeft een ingenaaide inlegger en past van ongeveer 2 tot 5,5 kg.

Biologisch katoenen All-in-One

Deze AIO van GroVia sluit met drukknoopjes aan de zijkant. Door de drukknoopjes aan de voorkant is de luier in drie maten te verstellen en past van ongeveer 4,5 tot 16 kg. Deze AIO heeft een ingenaaide inlegger en een losse booster die je aan deze inlegger kunt vastklikken.  

O.N.E. en Big O.N.E.

De meest populaire All-in-One van GroVia is de O.N.E. Deze is verkrijgbaar in 2 maten. De O.N.E. past ongeveer van 4,5 tot 16 kg en de Big O.N.E. van 16 tot 32 kg. De luier heeft een zachte voering en heeft 2 losse boosters welke beide afzonderlijk of samen in het overbroekje geklikt kunnen worden. Het unieke aan deze luier is de optie om te kunnen kiezen hoe je de luier wil sluiten. Er wordt een klittenband meegeleverd welke op de drukknoopjes geklikt kan worden. Ideaal voor twijfelaars tussen drukknnoopjes en klittenband of als je partner, oppas of kinderdagverblijf een andere voorkeur heeft dan jij zelf.