Super Undies Chameleon

Chameleon optrekluier van Super Undies

De Chameleon optrekluiers van Super Undies zijn ideaal voor kinderen die 's nachts nog in hun bed plassen, maar ze kunnen ook gebruikt worden als optrekluier overdag. De luier wordt geleverd met twee vouwbare microvezel inleggers, waardoor je het absorptievermogen en de dikte van de luier aan kunt passen naar wens. Natuurlijk kun je ook je eigen inleggers of boosters gebruiken om het absorptievermogen naar wens aan te passen. 

De binnenkant van deze broekjes voelt nat zodra je kindjer er in plast. Dit bevordert het proces van zindelijk worden. Er zijn ook twee randjes aan de binnenkant verwerkt, wat de kans op lekkage verkleint.

Doordat deze broekjes geen sluiting hebben is de kans op doordruklekkage op de sluiting niet aanwezig. Het maakt dus niet uit of kinderen op hun buik, rug of zij slapen. Bovendien zijn de inleggers op diverse manieren te vouwen, zodat ook het absorptievermogen en de plaats daarvan in de luier aan te passen is. 

Deze optrekluiers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. De kleinste maat begint vanaf 11 kg, de grootste maat past tot ongeveer 48 kg. 

Materiaal: 100% polyester met PUL

Deze optrekluiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage tot medium temperatuur in de droger.