Lil Joey

Lil Joey newborn luier

De Lil Joey's zijn kleine all-in-one luiers van het merk Kanga Care. Deze mini newborn luiers zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en kunnen vanaf dag één gebruikt worden. De luiers passen van ongeveer 2 kg tot 5,5 kg. Er zijn twee rijen met druknoopjes op de voorkant, waardoor de luier op verschillende standen is te sluiten. De luier is volledig van polyester gemaakt met een zachte fleece laag voor een droog gevoel. In het midden van de luier is een gootje gecreëerd waardoor vocht snel opgenomen wordt. Daarnaast ziitten er ook twee zachte opstaande randjes binnenin de luier. Hierdoor krijgt zelfs de ultradunne borstvoedingspoep van een pasgeborene niet de kans om uit de luier te lekken. Lil Joey is een ultieme newborn luier door de zachte binnenkant en de verfijnde pasvorm. Er is een extra drukknoopje op de voorkant van de luier geplaatst, waarmee eenvoudig een uitsparing voor het navelstompje gecreëerd kan worden. De luier irriteert hierdoor niet het gevoelige naveltje en is perfect te gebruiken direct na de geboorte.

De Lil Joey van Kanga Care heeft een ingenaaide 4-laags microvezel booster en bestaat dus volledig uit polyester, met uiteraard een zachte fleecelaag die tegen de billen aan komt. De luier is kant en klaar en bestaat uit één geheel, zodat deze eenvoudig en snel omgedaan kan worden. De buitenkant van de luier is gemaakt van TPU. Dit materiaal is dankzij het productieproces iets milieuvriendelijker dan het standaard gebruikte PUL.

Houd er rekening mee dat deze newborn luier volledig uit polyester bestaat. De luier is hiermee gevoelig voor doordruklekkage en niet geschikt voor kindjes die heel veel plassen. 

Materiaal

De luier is gemaakt van 100% polyester met een zachte fleece laag aan de binnenkant en een waterdichte TPU laag aan de buitenkant.

De luiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger.

Page Speed