Alvababy

Alvababy One Size en XL pocketluiers

Pocketluiers van Alvababy zijn waterdichte luiers met een pocketopening in de achterkant. De luiers worden leeg geleverd, zodat je naar wens het absorptievermogen aan kunt passen. Je kunt boosters of een prefold in de pocketopening plaatsen. Alle boosters uit ons assortiment passen in deze luier. De Alvababy One Size pocketluier is verstelbaar in maat door middel van de drukknoopjes op de voorkant en past van ongeveer 4 tot 15 kg. De XL luier past van 15 tot 27 kg. De luier sluit met drukknoopjes. Voor een optimaal absorptievermogen leg je het best iets snel absorberends bovenop in de pocketluier. Dit kan een katoenen booster zijn of een microvezel booster (plaats microvezel nooit direct tegen de huid, dus gebruik dan een microvezel booster met fleece laagje). Onder deze snel absorberende booster kun je dan een bamboe booster of hennep booster plaatsen, zodat het vocht ook goed vastgehouden wordt. Bij kindjes die weinig plassen of zeer vaak verschoond worden, kunnen de boosters ook los op de luier gelegd worden. Bij een verschoning kunnen de boosters dan vervangen worden, terwijl de pocketluier zelf nog een keer gebruikt kan worden. Hang de pocketluier dan wel tussendoor even te luchten en wissel twee luiers met elkaar af. 

Materiaal

100% polyester met PUL

De luiers mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage temperatuur in de droger. Drogen aan de lijn verlengt de levensduur van de luiers, ten opzichte van drogen in de droger. Alvababy raadt wassen op 35 graden aan, op 60 graden verlies je niet de garantie. 

Over Alvababy

Alvababy is één van de bekendste luierproducenten van China. Ze maken al sinds 2006 luiers en produceren daarnaast ook zwemluiers, boosters, zoogcompressen en slabbetjes. De pocketluiers van Alvababy hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je vindt al onze Alvababy producten op de merkenpagina.