Kekoa

Kekoa Premium Luiers

De prachtige luiers van Kekoa zijn van hoge kwaliteit en gemaakt op duurzame wijze. De producten zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. Dit verlaagt de gebruikte energie tijdens productie met 75% en waterverbruik met zelfs 90% in vergelijking met nieuw polyester. Elke luier voorkomt ongeveer 6 weggegooide plastic flessen. 

De luiers zijn te gebruiken als pocketluier, met aan de voor- én achterkant een ruime pocketopening. Daarnaast kun je ze ook als Snap-In-One luier gebruiken, door de meegeleverde inleggers op de drukknoopjes in de luier te klikken. Aan de voor- en achterzijde is ook nog een flap gecreëerd, waardoor je ook losse inleggers in het broekje kunt leggen. Een zeer veelzijdige luier dus. 

De luier is ontworpen met een bilayer technology. Dit wil zeggen dat het buitenste laagje uit twee lagen bestaat. De buitenkant met print is van PUL, daarop is een CoolMax laag genaaid, die dus aan de binnenkant van de pocketopening zit. Ook de huidkant van deze luier is gemaakt van CoolMax. Inleggers schuif je dus heel makkelijk tussen de twee CoolMax laagjes. Dit materiaal is glad en niet stroef zoals de binnenkant van PUL pocketluiers. Het maakt het klaarmaken van de luiers ook voor grote handen een stuk makkelijker en bovendien beschermt het extra laagje de waterresistente PUL laag. Ook de twee openingen, zowel aan de voor- als achterkant, maakt het klaarmaken van de luiers een stuk makkelijker dan bij traditionele pocketluiers.

De One Size luiers hebben een zacht enkel elastiek rond de benen en twee randen met elastiek op de rug, de newborn luiers hebben een dubbel elastiek bij de benen en ook twee randen op de rug. Spuitluiers hebben hierdoor nauwelijks kans. 

De luiers worden geleverd met een bamboe-katoen booster en een bamboe-terry bifold/trifold.

De luiers van Kekoa hebben het OEKO-TEX keurmerk.