Popolini Kombolone (Kinderen/Volwassenen)

Popolini Kombolone luier voor kinderen, jongeren en Volwassenen

De Kombolone is een luier die geschikt is voor wat oudere kinderen, jongeren en volwassenen. De luier bestaat uit een waterresistent overbroekje en een inklikbare inlegger. Deze inlegger is gemaakt van biologisch katoen en heeft een opening waar eventueel extra absorberend materiaal in gestopt kan worden. Dit kan een booster of een prefold zijn, deze worden niet standaard meegeleverd. Het absorptievermogen is hierdoor zeer makkelijk aan te passen. 

De inlegger klik je met zes drukknoopjes vast in het overbroekje waardoor deze goed op zijn plaats blijft zitten. De luier sluit met klittenband aan de zijkant, maar is ook goed te gebruiken als optrekluier. Zowel kinderen als volwassenen kunnen de luier hierdoor ook aan- en uittrekken als ondergoed. 

Extra inleggers zijn los verkrijgbaar. Het overbroekje kun je meerdere keren gebruiken als je deze tussen twee verschoningen door even te luchten hangt. Eventueel kun je de binnenkant na gebruik even afnemen met een vochtig doekje. Bij de volgende verschoning klik je er dan weer een nieuwe inlegger in. 

De luier is verkrijgbaar in vijf verschillende maten met bijbehorende inlegger. Om de juiste maat te bepalen meet je de beenomvang en tailleomvang op. De maatvoering is altijd bij benadering.

Maat Beenomvang Tailleomvang
XS 22-36 cm 44-68 cm
S 32-49 cm 54-88 cm
M 39-60 cm 60-110 cm
L 46-71 cm 72-124 cm
XL 50-78 cm 85-144 cm

Materiaal broekje: 100% polyester met PUL

Materiaal inlegger: 85% biologisch katoen, 15% polyester

Deze luier mag op 60 graden gewassen worden en droog je aan de lijn.