Overbroekjes

Op deze pagina vind je alle merken overbroekjes die we verkopen. Heb je behoefte aan overzicht? Bekijk dan onze vergelijkingstabel. Hierin worden alle belangrijke eigenschappen van de verschillende merken overbroekjes op een rij gezet. Ben je op zoek naar specifieke eigenschappen (zoals flappen aan de binnenkant, of een keurmerk) dan vind je in de tabel snel welke overbroekjes aan jouw wensen voldoen. 

Overbroekjes

Overbroekjes worden gebruikt over vouwluiers en voorgevormde luiers, om zo een waterdicht geheel te vormen. Overbroekjes passen over het algemeen over de meeste wasbare luiers en zijn vaak verstelbaar in maat, waardoor ze van geboorte tot zindelijkheid passen. Er zijn ook merken met verschillende maten overbroekjes voor een optimale pasvorm.


De merken op Nappy's.nl

Anavy heeft optrek overbroekjes in vier verschillende maten. De broekjes hebben zachte fleeceranden bij de benen en buik en zijn ideaal voor buikslapers.

Bamboolik overbroekjes zijn verstelbaar in vier verschillende maten met behulp van de drukknoopjes op de voorkant. De One Size overbroekjes passen hierdoor van ongeveer 4 kg tot 15 kg. Het XL overbroekje past van 15-25 kg. De overbroekjes zijn voorzien van dubbele lekgootjes met een zacht elastieken randje. De buitenste rand is van zacht fleece. Bamboolik overbroekjes passen over de meeste voorgevormde luiers en vouwluiers. Ook zijn ze te gebruiken als SIO luier in combinatie met de SIO of DUO inleggers van Bamboolik. De One Size overbroekjes sluiten met klittenband of drukknoopjes, de XL overbroekjes sluiten met klittenband.

De overbroekjes van Blümchen zijn verstelbaar in maat door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De Newborn overbroekjes passen van ongeveer 3 tot 6 kg. One Size overbroekjes passen van ongveer 3-15 kg en de XL overbroekjes van ongeveer 8-25 kg. Ze hebben dubbele lekgootjes bij de benen en zijn verkrijgbaar met klittenband- en drukknoopjessluiting (XL alleen met drukknoopjes).

De overbroekjes van Buttons zijn gemaakt van 100% polyester met een dubbele laag PUL. De overbroekjes sluiten met drukknoopjes en beschikken over dubbele beengootjes. Ze zijn te gebruiken als SIO luier in combinatie met de inleggers van Buttons, maar ze zijn ook te gebruiken als overbroekje over vrijwel alle vouwluiers en voorgevormde luiers. De overbroekjes zijn verstelbaar in maat en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. De newborn overbroekjes passen van ongeveer 3 tot 5,5 kg, de One Size overbroekjes passen van ongeveer 4 tot 16 kg en de Super overbroekjes passen van ongeveer 5,5 tot 18 kg. Buttons werkt veel met tijdelijke prints, dus in veel gevallen geldt op is op. 

De GroVia overbroekjes hebben een sluiting van drukknoopjes of zeer zacht en stevig klittenband. De overbroekjes passen van 3,5 tot 14 kg. De overbroekjes zijn inklikbaar in de GroVia inleggers en daarmee te gebruiken als SIO systeem.

De overbroekjes van Hu-Da zijn zogeheten optrek overbroekjes. Ze zijn gemaakt van 100% polyester met een PUL laagje. De randen zijn van zacht fleece, waardoor kinderen geen striemen van de broekjes krijgen. Omdat de broekjes geen sluiting hebben zijn ze ideaal voor buikslapers. De overbroekjes zijn verkrijgbaar in vier maten en passen over vrijwel alle voorgevormde luiers en vouwluiers.

De overbroekjes van ImseVimse zijn verstelbaar in vier maten en passen van 4 tot 16 kg. Ze passen over de meeste voorgevormde luiers en kunnen ook als SIO luier gebruikt worden in combinatie met de inleggers van ImseVimse. De overbroekjes hebben dubbele lekgootjes en sluiten met klittenband.

De overbroekjes van Lighthouse Kids Company zijn verstelbaar in maat en passen over de meeste voorgevormde luiers heen. Ze passen van ongeveer 3 tot 15,5 kg en sluiten met drukknoopjes.

De overbroekjes van Milovia zijn verkrijgbaar in een newborn en One Size variant. De newborn overbroekjes passen van ongeveer 2,5 tot 7 kg. De One Size overbroekjes passen van ongeveer 4 tot 16 kg. De overbroekjes hebben flappen aan de binnenkant waardoor je er ook makkelijk losse inleggers in kunt leggen.

De overbroekjes van Little Lamb zijn OEKO-TEX gecertificeerd en zijn gemaakt van 100% polyester met een PUL laagje. De overbroekjes hebben dubbele lekgootjes bij de benen wat de kans op doorlekken verkleint. De overbroekjes sluiten met klittenband en zijn verkrijgbaar in drie maten. Ze passen over vrijwel alle voorgevormde luiers en vouwluiers.

De overbroekjes van Petit Lulu zijn gemaakt van 100% polyester met een PUL laagje. De randen zijn gemaakt van zacht fleece waardoor kinderen geen striemen van de broekjes krijgen. De overbroekjes zijn verkrijgbaar in Newborn (2-6 kg), One Size (4-15 kg) en XL (12-17 kg). Alle maten zijn verkrijgbaar met klittenband sluiting. De One Size overbroekjes zijn ook beschikbaar met drukknoopjes. De overbroekjes van Petit Lulu passen over vrijwel alle voorgevormde luiers en vouwluiers. De One Size overbroekjes zijn ook te gebruiken als SIO systeem in combinatie met de SIO inleggers van Petit Lulu en Buttons. Naast de overbroekjes met drukknoopjes sluiting en klittenband sluiting heeft Petit Lulu ook optrek overbroekjes in vier verschillende maten. Ideaal voor buikslapers.

Nappy's.nl verkoopt twee soorten overbroekjes van Popolini; de PopoWrap en de Vento. De PopoWrap overbroekjes zijn gemaakt van 100% polyester met een PUL laag. De overbroekjes sluiten met klittenband en zijn verkrijgbaar in vier maten. De overbroekjes passen over vrijwel alle voorgevormde luiers en vouwluiers. De Vento overbroekjes van Popolini zijn ook gemaakt van 100% polyester met een PUL laagje. Ze sluiten met drukknoopjes aan beide zijkanten, waardoor ze zeer geschikt zijn voor buikslapende kinderen. Deze overbroekjes kunnen ook als optrekbroekje gebruikt worden. Er zijn vier maten beschikbaar. De overbroekjes passen over vrijwel alle voorgevormde luiers en vouwluiers.

Rumparooz overbroekjes van Kanga Care zijn verkrijgbaar in twee maten; newborn overbroekjes en One Size overbroekje. De newborn overbroekjes passen van ongeveer 2 tot 7 kg en zijn verstelbaar in drie maten. De One Size overbroekjes zijn verstelbaar in vier maten en passen van ongeveer 3 tot 16 kg. Ze zijn gemaakt van TPU. De overbroekjes hebben dubbele lekgootjes en een elastiek bij de buik. Ze zijn verkrijgbaar met klittenband sluiting en met drukknoopjes sluiting.

De TotsBots Peenut overbroekjes zijn verstelbaar door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De maat 1 overbroekjes passen van 2,7 kg tot 8 kg, de maat 2 overbroekjes passen van 4 tot 16 kg en kan daarmee gebruikt worden als One Size overbroekje. De Peenut overbroekjes kunnen gebruikt worden met de Peenut pads als SIO systeem of als overbroekje over vouwluiers of voorgevornde luiers zoals de TotsBots Bamboozle. Er is ook een maat 3 overbroekje beschikbaar (vanaf 16 kg) in de prints Rumble, Bee Kind, Whirl en Wit). De Peenut overbroekjes zijn gemaakt van 100% polyester met PUL en hebben een OEKO-TEX certificaat.

De SIO luiers van WeeCare zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat M past van 6 tot 10 kg en maat L past vanaf 10 kg. De broekjes en inleggers zijn los verkrijgbaar. De inlegger is One Size en past in beide maten overbroekjes. De broekjes hebben een buitenkant van katoen, hetgeen de broekjes een unieke uitstraling geeft. De producten van WeeCare hebben het OEKO-TEX certificaat. 

Page Speed