Wasmiddel

 1. Ariel Sensitive Skin Vloeibaar Wasmiddel
  Ariel Sensitive Skin Vloeibaar Wasmiddel
  € 9,95
 2. Klok Wasmiddel Kleur
  Klok Kleur Waspoeder
  € 6,95
 3. TotsBots Potion Ongeparfumeerd
  TotsBots Potion Ongeparfumeerd
 4. Potion Mint Humbug
  TotsBots Potion Mint Humbug
 5. Ulrich Wasmiddel voor wol en zijde Popolini
  Wasmiddel voor wol en zijde
  € 11,95
 6. Disana wolwasmiddel
  Disana Vloeibaar Wolwasmiddel
  € 7,50
 7. Vloeibare ossengalzeep van Disana
  Disana Vloeibare Ossengalzeep
  € 8,50
 8. Mandarijn Lavendel lanolinezeep
  Lanolinezeep Mandarijn Lavendel
  € 12,95
 9. Lanolinezeep Geurvrij van Hu-Da
  Lanolinezeep Geurloos
  € 11,95

Wasmiddel voor wasbare luiers

Wasmiddel is een onmisbaar product bij het gebruik van wasbare luiers. Je wilt je luiers lang mooi houden maar ook goed schoon wassen. In deze categorie vind je speciale luierwasmiddelen zoals wolwasmiddel, Potion van TotsBots, maar ook andere reguliere wasmiddelen zoals Ariel en Klok. Meer weten over het wassen van wasbare luiers? Kijk dan op onze pagina wasadvies.
 

Onze merken

Ariel

Ariel Sensitive Skin is een allergievriendelijk wasmiddel dat goed schoon wast. Het wasmiddel wordt geleverd in een 900 ml fles en kan gebruikt worden voor ongeveer 12 zwaar bevuilde wassen.

Disana

Disana wolwasmiddel heeft een pH-waarde die is aangepast aan dat van natuurlijke wol, waardoor het geschikt is voor zeer delicate stoffen zoals cashmere. Mede door het panama schors extract worden je wolletjes weer heerlijk schoon. Als je de wasmachine gebruikt, kun je ongeveer 13 keer een wolwas draaien. Met de hand kun je met één fles 40 wasjes doen.

Disana maakt ook vloeibare ossengalzeep om hardnekkige vlekken mee te verwijderen. Ossengalzeep werkt op allerlei stoffen, maar is bijzonder geschikt voor wol en zijde, omdat niet alle zepen geschikt zijn voor deze stoffen.

Hu-Da

Hu-Da lanolinezeep kan gebruikt worden om wolbroekjes te reinigen en licht te vetten. Ook voor wollen kleding is deze wolzeep ideaal. Dit product kan ook gebruikt worden op de huid. 

Klok

Klok Kleur is een ecologisch wasmiddel dat getest is op allergieën en het Ecolabel draagt. Het is ongeparfurmeerd en ideaal voor kinderen met een gevoelige huid. Klok Kleur kun je uiteraard ook prima gebruiken voor je normale was. Een doos Klok bevat ruim 1,2 kg waspoeder en kan gebruikt worden voor ongeveer 14 zwaar bevuilde luierwassen bij gemiddelde waterhardheid. Klok wordt in Nederland geproduceerd.

TotsBots Potion

Potion waspoeder is speciaal ontwikkeld door het Britse TotsBots voor het wassen van TotsBots luiers en andere wasbare luiers. Er zitten geen enzymen in en is getest op allergieën. Potion is niet op dieren getest. Een zak Potion waspoeder bevat 750 gram waspoeder. Hiermee kun je uit één pak 10 wasbeurten halen bij een gemiddelde waterhardheid. Potion is verkrijgbaar in een ongeparfurmeerde variant en in drie geuren.

Ulrich

Het Duitse Ulrich maakt speciaal wolwasmiddel dat zeer geschikt is om wolbroeken en andere wollen artikelen mee te wassen. Dit natuurlijke wolwasmiddel bevat een kleine dosis lanoline werkt dus vettend. Het wasmiddel is ook geschikt voor het wassen van zijde en wasbare dierenhuiden. Een fles vloeibaar wolwasmiddel bevat 500 ml wasmiddel en is geschikt voor ongeveer 25 wasbeurten. Ulrich is ongeparfurmeerd en bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten.