Wasmiddel

 1. Klok Wasmiddel Kleur
  Klok Kleur Waspoeder
  Waardering:
  100%
  € 5,95
 2. TotsBots Potion Ongeparfumeerd
  TotsBots Potion Ongeparfumeerd
  Waardering:
  90%
  € 8,95
 3. TotsBots Potion Parma Violet
  TotsBots Potion Parma Violet
  Waardering:
  90%
  € 8,95
 4. Potion Mint Humbug
  TotsBots Potion Mint Humbug
  Waardering:
  73%
  € 8,95
 5. Wasmiddel voor wol en zijde
  Wasmiddel voor wol en zijde
  Waardering:
  100%
  € 11,95
 6. Disana wolwasmiddel
  Disana Vloeibaar Wolwasmiddel
  € 7,50
 7. Vloeibare ossengalzeep van Disana
  Disana Vloeibare Ossengalzeep
  € 8,50

Wasmiddel voor wasbare luiers

Wasmiddel is een onmisbaar product bij het gebruik van wasbare luiers. Je wilt je luiers lang mooi houden maar ook goed schoon wassen. In deze categorie vind je speciale luierwasmiddelen zoals wolwasmiddel, Potion van TotsBots, maar ook andere reguliere wasmiddelen zoals Ariël en Klok. Meer weten over het wassen van wasbare luiers? Kijk dan op onze pagina wasadvies.
 

Onze merken

Ariël Sensitive is een allergievriendelijk wasmiddel dat goed schoon wast. Het wasmiddel wordt geleverd in een 1430 ml fles en kan gebruikt worden voor ongeveer 17 zwaar bevuilde wassen. 

Klok Kleur is een ecologisch wasmiddel dat getest is op allergieën en het Ecolabel draagt. Het is ongeparfurmeerd en ideaal voor kinderen met een gevoelige huid. Klok Kleur kun je uiteraard ook prima gebruiken voor je normale was. Een doos Klok bevat ruim 1,2 kg waspoeder en kan gebruikt worden voor ongeveer 14 zwaar bevuilde luierwassen bij gemiddelde waterhardheid. Klok wordt in Nederland geproduceerd.

Potion waspoeder is speciaal ontwikkeld door het Britse TotsBots voor het wassen van TotsBots luiers en andere wasbare luiers. Er zitten geen enzymen in en is getest op allergieën. Potion is niet op dieren getest. Een zak Potion waspoeder bevat 750 gram waspoeder. Hiermee kun je uit één pak 10 wasbeurten halen bij een gemiddelde waterhardheid. Potion is verkrijgbaar in een ongeparfurmeerde variant en in drie geuren.

Het Duitse Ulrich maakt speciaal wolwasmiddel dat zeer geschikt is om wolbroeken en andere wollen artikelen mee te wassen. Dit natuurlijke wolwasmiddel bevat een kleine dosis lanoline werkt dus vettend. Het wasmiddel is ook geschikt voor het wassen van zijde en wasbare dierenhuiden. Een fles vloeibaar wolwasmiddel bevat 500 ml wasmiddel en is geschikt voor ongeveer 25 wasbeurten. Ulrich is ongeparfurmeerd en bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten. 

Page Speed