Mijn 11 favoriete luiers voor het voorjaar

Mijn 11 favoriete luiers voor het voorjaar

Als het zonnetje weer gaat schijnen, ruim ik het liefst meteen mijn winterkleding op en haal ik mijn zomerkleding weer tevoorschijn. Ik draag dan veel liever lichtere kleuren en vrolijkere printjes. Het liefst zou ik ook onze hele wasbare luier ‘stash’ vervangen. De luiers met paddestoelen, pompoenen en ijsberen zouden wat mij betreft voor een paar maanden naar zolder mogen verhuizen en de kast zou gevuld mogen worden met bloemetjes, bijtjes en pasteltinten. Zou jij dat ook wel willen? Geniet dan vooral mee van mijn favoriete luiers voor het voorjaar. 

  1. Lighthouse kids Company Opal Hive
    Dit printje met een honingraat en bijtjes vind je zowel terug op de fijne, slanke AIO luier van Lighthouse Kids Company als op het overbroekje/zwemluier. Ik krijg hier meteen een lentegevoel van! Check trouwens ook even het ‘Golden bee’ printje van Lighthouse. Ook heel erg mooi!
  2. Buttons Bloemrijk
    Dit overbroekje van Buttons staat vol met prachtige roze bloemen. De printjes ‘koraal’ en ‘zonnestraal’ van Buttons vind ik ook echt lente-proof!
  3. Petit Lulu Fluffy organic Koala
    Dit is een mega vrolijke voorgevormde luier met koala’s en bloemetjes, gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen (bamboe en katoen). Ik heb alleen nog maar goede verhalen gehoord over deze nieuwe fluffy luiers van Petit Lulu. Het proberen waard dus!Foto1 Lenteluiers
  4. Bamboolik Duo geel Zeeleven 
    Nog zo’n nieuwe luier waar ik alleen nog maar goede dingen over gehoord heb. De (DUO) inleggers die erbij horen, schijnen mega zacht te zijn. En van de mooie gele kleur word ik heel blij!
  5. Hu-Da optrek overbroekje Lente
    Alleen vanwege de naam hoort dit overbroekje al in dit rijtje thuis. Dit schattige overbroekje met boompjes, bloemetjes en vogeltjes is heerlijk zacht bij de buik en benen vanwege de fleece randen.
  6. Tickle Tots SIO luier Ducks
    Dit is één van mijn favorieten uit dit rijtje. De overbroekjes van Tickle Tots sluiten perfect aan bij mijn zoontje en doordat de bijbehorende inleggers een laagje PUL aan de onderkant hebben, blijft het overbroekje meestal lekker droog. Ook het printje ben ik echt dol op: eenden. Lekker origineel!Foto 2 Lenteluiers
  7. Blümchen overbroekje Bloemen
    Mijn favoriete printje van Blümchen. Zó vrolijk!
  8. Alvababy pocketluier Bijendans
    Voor maar €7,95 heb je een hele fijne pocketluier met schattig bijtjes. Ik vind ‘m leuk!
  9. Softbums Omni Vlinders
    De enige luier die écht van geboorte tot zindelijkheid past dankzij de innovatieve Slide-2-Size technologie in een een vrolijk lente-printje.Foto 3 Lenteluiers
  10. Lighthouse AIO Supreme Honeycomb 
    Ken je de Supreme luiers van LKC al? Deze zijn groter en absorberen meer dan de reguliere Lighthouse AIO. De luier past van ongeveer 7 tot 25 kilo.
  11. Little lamb pocketluier Bloemen
    En tenslotte de One Size pocketluier van Little Lamb die vol staat met bloemen op een blauwe/turquoise achtergrond.Foto 4 Lenteluiers


Wat is jouw favoriete lente luier?