Luierprintjes keuze… onmogelijk!

Luierprintjes keuze… onmogelijk!

Twee keer geknipperd met m’n ogen en jawel, we vieren je eerste verjaardag! Ik kan niet geloven dat de tijd zo snel gaat. Of misschien ging de tijd eerder ook zo vlug maar had ik het minder in de gaten. Hoe het ook zij, je groeit op en bent al een heel dametje zo met je 1 jaar.

In dat jaar heb je er zo’n 6,5 kg bij gegeten en gedronken, heb je onnoemelijk veel dingen geleerd en…. heb je ineens een mening.

Cake smash SoftBums

Alles staat klaar voor de fotoshoot. De taart is af, de slingers hangen op en de pompons liggen - heel spontaan - op de grond. Alleen nog een luier aan en dan kan de cake smash beginnen! Welke luier het moest worden, daar ging een heel keuze traject aan vooraf. Eerst bedacht ik welke het mooist eruit zou zien op de foto qua pasvorm. Daarna sorteerde ik op print. Toen waren er nog drie over: de watermeloenprint van Alvababy, following dreams van Milovia en de panterprint luier van Softbums (helaas niet meer verkrijgbaar).

Suze ligt op het aankleedkussen en ik heb besloten: Following dreams, met té leuke feest afbeeldingen erop. Zij heeft echter heel andere plannen. Eerst zwaait ze haar benen zo hard op en neer alsof ze meedoet aan een kampioenschap zo-snel-mogelijk-iets-raken-met-je-beentjes (ongeacht of het pijn doet). Daarna krijst ze de boel bij elkaar want blijkbaar is het eens in de zoveel tijd een wereldramp als je een luier om moet. Goed. Misschien toch eerst een slaapje.

De taart staat inmiddels al zo’n 2 uur klaar. Ik vraag me af of ik hem niet weer in de koelkast moet zetten, maar hou me in. Lekker zacht heeft zo z’n voordelen straks gok ik. In gedacht zie ik haar helemaal ondergesmeerd met gekleurde botercreme. De luierstress slaat toe. Is de panterprint toch niet leuker?! Oooooo ik ben zo’n slechte kiezer hahaha.

Nadat ze dit keer vrolijk wakker is geworden doe ik de luier (toch de eerste keuze) om. Ik zet Suze neer en we maken foto’s. Eerst zit ze stoïcijns te kijken. Moet dit leuk zijn? Na wat aanmoediging (lees: ik stop haar vingers eerst in de taart, dan in haar mond) snapt ze dat het lekker is om te proeven. Er worden een paar likjes genomen. Het wordt aan de muur gesmeerd. De luier blijft schoon, de taart blijft heel.

Cake smash Alvababy

Hoewel de foto’s heel leuk zijn bekruipt me toch een (mini) gevoel van teleurstelling. Hoezo stopt ze niet hele stukken taart in haar gezicht? Zou toch leuk zijn voor de foto’s! Maar dan schiet er een lampje aan (PING!). Als de fotograaf weg is bekijk ik de taart. Ja hoor, kan prima. Morgen doen we dit nog een keer. Dan met luier 2 & 3! Heb ik van alle luiers foto’s, kan Suze zich HELEMAAL uitleven en …. maak ze er misschien echt een smeerkees-feestje van.

Happy birthday lieve schat!

Welke luier vinden jullie het leukst?