Een wasbare zwemluier, maar welke dan?

Een wasbare zwemluier, maar welke dan?

Zwemmen, zwemmen, zwemmen. Toen ze zo’n 6 weken oud was ging ik voor het eerst, en sindsdien is in het water zijn een van haar favoriete bezigheden. Leuk, want onder de douche of badderen is geen probleem. In de zomer heb ik natuurlijk al supervaak in het zwembad gelegen met onze kleine grote meid, maar ze groeit en groeit maar door. Niet altijd erg, want zwemluiers zijn er ook in veel soorten en maten.

 

Mijn top 5 kan je helpen de fijnste/beste/leukste zwemluier te kiezen, waar je zeker de show mee steelt in het zwembad!

 

Zwemluier WishMet stip op 1: TotsBots zwemluier Wish, sluit met klittenband (verkrijgbaar in twee maten)

Deze luier is niet alleen vrolijk, maar ook superzacht en heel makkelijk om te doen. Sluit heel goed af en kun je makkelijk aan en uitdoen. Na een middag in het zand te hebben gezeten was de luier helemaal bruin, maar kwam weer spierwit uit de was. Echt een TOP zwemluier!!

 

Deze zwemluier is verkrijgbaar in twee maten:

Maat 1: Past van 4,5 tot 9 kg

Maat 2: Past van 9 tot 16 kg

 

Zwemluier CrocodileEen goede nummer 2 (zo niet gedeeltelijk op 1): Zwemluier Crocodile van Close.

Omdat dit een optrekbroekje is, moesten wij iets meer moeite doen om hem aan te krijgen. Maarrrrr ze krijgt deze niet los of uit zonder hulp van ons, en dat is ook wat waard met de leeftijd die ze nu heeft. De randen zijn zacht en elastisch en sluiten heel, heel erg mooi aan. Ik weet zeker dat hier nooit iets van ontlasting langs zal lopen. Het enige nadeel van dit model is dat er in geval van een ongelukje geen mogelijkheid is om het broekje open te maken. Je moet het broekje ook dan naar beneden toe uittrekken. Gelukkig hebben wij daar nog geen last van gehad, maar ik kan me voorstellen dat het wellicht wat lastig zal zijn. Wat wel weer een heel fijn iets is; de stof is vlekbestendig én er zit een UV beschermingsfactor van UPF 50+ in. Geweldig toch! Deze zwemluiers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en diverse mooie prints.

Lighthouse DinoOp nummer 3: Lighthouse Kids Company overbroekje/zwemluier met drukknoopjes, Dino

Lighthouse Kids Company is sowieso een van mijn favoriete merken qua prints. Het is een prachtig merk met hoge kwaliteit. De overbroekjes van LKC zijn te gebruiken als zwemluier. Slank, mooi en goed verstelbaar in verschillende maten. Deze kun je prima gebruiken vanaf zo’n 3 - 15,5 kg. Ideaal, hier groeit je kindje dus zomaar niet uit!

 

(Na zwemmen in chloorwater is het overbroekje niet meer als overbroekje te gebruiken, maar alleen nog als zwemluier, omdat het chloor het overbroekje lek maakt. Het overbroekje sluit met drukknoopjes.)

 

Zwemluier Fruit PopoliniNummer 4 is deze vrolijke zwemluier fruit.

Dit printje maakt me verliefd, helemaal in de zomer bij meisjes is dit toch wat je wilt! Heerlijk! Doordat deze luier aan de zijkant drukknoopjes heeft, is het omdoen anders dan je normaal bij een luier doet. Maar, hij gaat makkelijk aan en nog makkelijer uit! Je trekt de knoopjes los en hup: je kunt je kindje afdrogen. Doordat de randjes van elastiek zijn, sluit het mooi aan.

 

De zwemluier is beschikbaar in twee maten:

Maat S past van 3-9 kg.

Maat L past van 8-15 kg.

 

Zwemluier Zomerfeest AlvababyLast but not least: AlvaBaby. One Size Zwemluier Zomerfeest

Deze luier is goed voor de portemonne, en heeft veel weg van de vorige. Namelijk ook knoopjes aan de zijkanten. Nog mooier is dat deze (net als de nummer 3) heel lang mee kan. Hij past namelijk al vanaf 4,5 kg en kan mee tot maar liefst 18 kg! Voordeel van AlvaBaby t.o.v. PoPoLini? De printjes, love it! Hij is er in hele stoere prints, ook echt leuk voor de binkies onder ons!

 

Fijne zwemles allemaal!!

 

 

 



Gerelateerde Producten