WeeCare SIO Inleggers

WeeCare SIO inleggers

De SIO (snap-in-one) inleggers maken samen met de WeeCare SIO overbroekjes een complete SIO luier. De inlegger klik je met twee drukknoopjes, eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant, in de overbroekjes van WeeCare. Je kunt ze overigens ook in de overbroekjes van Buttons en Petit Lulu klikken. Eenmaal vastgeklikt heb je een complete luier die je in één handeling om kunt doen.

Bij het verschonen klik je de vuile inlegger eruit en klik je een schone inlegger in een schoon overbroekje. Het gebruikte overbroekje hang je even te luchten en kun je dan bij de volgende  verschoning weer gebruiken. Zo wissel je twee broekjes af op een dag. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de luier met overbroekje en al, als één geheel, in de was te doen. Je hebt dan echter wel meer overbroekjes nodig. 

De WeeCare inleggers hebben een zachte bamboe bovenkant waar ook biologisch katoen in is verwerkt. De inlegger neemt hierdoor sneller op, dan wanneer er alleen bamboe zou zijn gebruikt. Verder bevat de inlegger ook nog hennep, hetgeen de inlegger goed absorberend maakt. De randjes van de benen zijn elastisch en bedekt met een zachte laag fleece. Dit zit comfortabel en vermindert bovendien de kans op spuitluiers. 

De onderkant van de inlegger is gemaakt van PUL. Hierdoor blijft het broekje goed droog, ook al is de inlegger behoorlijk nat. Ook maakt dit het verwijderen van de inlegger aangenamer. Je hoeft immers geen natte inlegger aan te raken, maar kunt de inlegger dubbelvouwen en bij het PUL beetpakken.

Materiaal

Onderkant: 75% polyester en 25% polyurethaan

Huidkant: 55% bamboe, 25% biologisch katoen, 20% polyester

Binnenste lagen: 55% hennep en 45% biologisch katoen

Elastische fleeceranden: 100% polyester

De inlegger mag op 60 graden gewassen worden, maar mag niet in de droger. 

Alle producten van WeeCare hebben het OEKO-TEX certificaat.

Page Speed