SIO Inleggers

 1. SIO Basic Plus inlegger Petit Lulu
  Inlegger SIO Basic Plus
  Waardering:
  93%
  € 19,90
 2. Korte SIO Inlegger
  Korte SIO Inlegger
  Waardering:
  100%
  € 7,90

Petit Lulu SIO Inleggers

De SIO Basic Plus inleggers van Petit Lulu zijn complete inleggers om in de overbroekjes van Petit Lulu of een aantal andere merken te klikken. Ze bestaan uit meerdere delen en zijn zeer absorberend. De SIO Basic Plus inlegger betaat uit een brede basisinlegger met zachte fleece randjes bij de benen. Dit is tevens een extra barriere tegen lekkages. Deze basisinlegger bestaat uit twee lagen die je dubbelvouwt en op elkaar klikt. Om te drogen kun je het los klikken, zodat de inlegger languit kan hangen. Op deze basisinlegger zit nog een lange booster geklikt, die dubbelgevouwen op de basisinlegger ligt.

Eventueel zijn er ook korte SIO inleggers los verkrijgbaar. Mocht de luier met lange inlegger te dik zijn of onnodig veel absorptievermogen hebben, dan kun je de lange inlegger vervangen voor de korte inlegger. Deze klik je dan op de basisinlegger. 

De SIO Basic Plus inlegger is ook te gebruiken voor pasgeborenen. Je haalt de lange inlegger eraf en vouwt de voorkant van de basisinlegger dubbel naar beneden toe. De inlegger wordt hierdoor korter en de drukknoopjes komen zo niet tegen de huid aan. Op deze manier past de inlegger ook in de Newborn overbroekjes van Petit Lulu en in de One Size overbroekjes op de kleinste stand. 

Materiaal

-Buitenkant: 60% bamboe, 40% biologisch katoen
-Vulling: 80% katoen, 20% polyester

De inlegger mag op 60 graden gewassen worden en mag in de droger. 

Page Speed