SIO Inleggers

Petit Lulu SIO Inleggers

De SIO Basic Start inleggers van Petit Lulu zijn complete inleggers om in de overbroekjes van Petit Lulu of een aantal andere merken te klikken. Ze bestaan uit meerdere delen en zijn goed absorberend. De SIO Basic Start inlegger betaat uit een brede basisinlegger met zachte fleece randjes bij de benen. Dit is tevens een extra barrière tegen lekkages. Deze basisinlegger bestaat uit twee lagen die je dubbelvouwt en op elkaar klikt. Om te drogen kun je het los klikken, zodat de inlegger languit kan hangen. Op deze basisinlegger zit nog een korte booster geklikt, die op de basisinlegger ligt. De SIO Basic Start inlegger zit ook in de Petit Lulu SIO Compleet luiers.

Naast de SIO Basic Start inleggers, zijn er ook SIO Basic Plus inleggers. De SIO Basic Plus inleggers van Petit Lulu zijn ook complete inleggers om in de overbroekjes van Petit Lulu of een aantal andere merken te klikken. Ze bestaan uit meerdere delen en zijn zeer absorberend. De SIO Basic Plus inlegger bestaat net als de SIO Basic Start uit een brede basisinlegger met zachte fleece randjes bij de benen. Dit is tevens een extra barrière tegen lekkages. Deze basisinlegger bestaat uit twee lagen die je dubbelvouwt en op elkaar klikt. Om te drogen kun je het los klikken, zodat de inlegger languit kan hangen. Op deze basisinlegger zit nog een lange booster geklikt, die dubbelgevouwen op de basisinlegger ligt.

De SIO inleggers zijn ook te gebruiken voor pasgeborenen. Je haalt de losse inlegger eraf en vouwt de voorkant van de basisinlegger dubbel naar beneden toe. De inlegger wordt hierdoor korter en de drukknoopjes komen zo niet tegen de huid aan. Op deze manier past de inlegger ook in de Newborn overbroekjes van Petit Lulu en in de One Size overbroekjes op de kleinste stand. 

Materiaal

-Buitenkant: 60% bamboe, 40% biologisch katoen
-Vulling: 80% katoen, 20% polyester

De inlegger mag op 60 graden gewassen worden en mag in de droger.