Inleggers

Bare and Boho snap-in-one inleggers

De inleggers van Bare and Boho zijn verkrijgbaar in een bamboe en hennep variant. De hennep inleggers bestaan uit vier lagen hennep met biologisch katoen. De bamboe inleggers hebben een bovenste laag van fleece, voor een droog gevoel. De inlegger heeft aan de voor- en achterkant een drukknoopje waarmee de inlegger in het overbroekje geklikt kan worden. De inlegger heeft een brede en een smalle kant. Voor een jongetje kun je de brede kant vooraan in de luier klikken, voor een meisje kun je de brede kant aan de achterkant vastklikken. 

De Bare and Boho SIO inleggers klikken natuurlijk in de Bare and Boho overbroekjes. Ze worden echter ook eenvoudig in veel SIO overbroekjes van andere merken geklikt, zoals bijvoorbeeld Bebeboo, Buttons, Petit Lulu en WeeCare. Wil je weten of de inleggers compatibel zijn met een ander systeem, dan kun je ons altijd even vragen!

Materiaal:

Hennep Inlegger: hennep en biologisch katoen

Bamboe Inlegger: bamboe en katoen met een laag fleece (100% polyester)

De inleggers mogen op 60 graden gewassen worden en hang je het beste in de schaduw te drogen. De inleggers mogen eventueel ook in de droger op lage temperatuur.

Page Speed