One Size SIO overbroekjes (4-18 kg)

De One Size overbroekjes van Bare and Boho zijn verstelbaar in vier verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Het overbroekje past hierdoor van ongeveer 4 tot 18 kg. Het broekje bestaat uit twee soepele lagen PUL en is hierdoor zeer lekbestendig. Bij de benen heeft het overbroekje dubbele lekgootjes voor een optimale aansluiting. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes. 

Deze overbroekjes kun je combineren met de SIO inleggers van Bare and Boho om een absorberende luier te krijgen. Deze overbroekjes zijn verschillend van de overbroekjes die bij de Recycled luiers wordt geleverd. De overbroekjes in de recycled versie hebben geen dubbele lekgootjes en hebben een fleece binnenkant.

Het overbroekje is niet alleen te gebruiken met de SIO inleggers van Bare and Boho, maar is ook te gebruiken in combinatie met de SIO inleggers van Buttons, Kijani, Lighthouse Kids Company en Petit Lulu. Daarnaast is het overbroekje dat goed past over de meeste One Size voorgevormde luiers en over vouwluiers.

Materiaal overbroekje: 100% polyester met PUL

Bare and Boho adviseert om de overbroekjes op 40 graden te wassen. Je kunt de overbroekjes echter ook op 60 graden wassen. Je hangt ze het beste in de schaduw te drogen.