One Size overbroekje Banksia

One Size overbroekje Banksia 2 5 5 1
One Size overbroekje Banksia

Bare and Boho Banksia One Size overbroekje

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 21,95
Prijs per stuk
Voorraad: 44
One Size overbroekje Banksia

Dit One Size overbroekje van Bare and Boho is verstelbaar in vier verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. Het overbroekje past hierdoor van ongeveer 4 tot 18 kg. Het broekje bestaat uit twee soepele lagen TPU en is hierdoor zeer lekbestendig. Bij de benen heeft het overbroekje dubbele lekgootjes voor een optimale aansluiting. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes. 

Dit overbroekje kun je combineren met de SIO inleggers van Bare and Boho om een absorberende luier te krijgen. Het overbroekje is niet alleen te gebruiken met de SIO inleggers van Bare and Boho, maar is ook te gebruiken in combinatie met de SIO inleggers van Buttons, Kijani, Lighthouse Kids Company en Petit Lulu. Daarnaast is het een overbroekje dat goed past over de meeste One Size voorgevormde luiers en over vouwluiers.

Deze overbroekjes zijn verschillend van de overbroekjes die bij de Recycled luiers wordt geleverd. De overbroekjes in de Recycled versie hebben geen dubbele lekgootjes, geen dubbele laag TPU en hebben een fleece binnenkant.

Materiaal overbroekje: 100% polyester met TPU

Bare and Boho adviseert om de overbroekjes op 40 graden te wassen. Je kunt de overbroekjes echter ook op 60 graden wassen, hetgeen wij aanraden. Je hangt ze het beste in de schaduw te drogen. 

No Related Posts