Close Pop-In One Size Klittenband (3,5-16 kg)

Close Pop-In luier klittenband


One Size Close Pop-in luiers met klittenband sluiting bestaan uit een overbroekje met absorberende kern en een absorberende inlegger met extra booster van bamboe en katoen. De inlegger bestaat uit twee delen en wordt met drukknoopjes vast gezet in het overbroekje. Bij heel jonge kindjes die weinig plassen kun je alleen het kleine boostertje gebruiken. Bij kindjes die wat meer plassen klik je de grote inlegger in het ovebroekje. En uiteindelijk klik je de kleine booster op de grote inlegger en gebruik je het hele setje. Als je dan nog meer absorptie nodig hebt, kun je eventueel nog de nachtbooster toevoegen. Voor kindjes die 's nachts weinig plassen is de luier hiermee ook geschikt voor nachtelijk gebruik. Plast je kindje vrij veel, dan kies je voor 's nachts beter een voorgevormde luier met overbroekje.

De Close Pop-In luier is verstelbaar in vier maten en past hierdoor van ongeveer 3 kg tot 16 kg. Het overbroekje is voorzien van dubbele lekgootjes, om ontlasting netjes binnenboord te houden. De luier sluit met klittenband, maar is ook verkrijgbaar met een drukknoopjes sluiting. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester
Buitenkant booster: 70% bamboe en 30% katoen
Kern van booster: 100% polyester

Het overbroekje mag op 60 graden gewassen worden en mag niet in de droger. De boosters mogen op 60 graden gewassen worden en mogen wel in de droger.

Alle producten van Close Pop-In hebben het OEKO-TEX 100 certificaat.

Page Speed