One Size SIO Luier Bamboe (4-18 kg)

Bare and Boho bamboe luiers

De luiers van Bare and Boho bestaan uit een waterresistent overbroekje met een inklikbare inlegger. Het broekje bestaat uit een dubbele laag PUL en is hiermee lekbestendiger dan overbroekjes met een enkele laag PUL. De broekjes hebben dubbele lekgootjes en sluiten hierdoor mooi aan bij de benen. Ze sluiten met een dubbele rij drukknoopjes en zijn verstelbaar in vier verschillende maten. De luier past hiermee van ongeveer 4 tot 18 kg. 

In het overbroekje zit een bamboe inlegger geklikt. Deze inlegger heeft een bovenste laag van fleece voor een droog gevoel tegen de huid. De inlegger heeft aan de voor- en achterkant een drukknoopje waarmee de inlegger in het overbroekje geklikt kan worden. De inlegger heeft een brede en een smalle kant. Voor een jongetje kun je de brede kant vooraan in de luier klikken, voor een meisje kun je de brede kant aan de achterkant vastklikken. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL

Inlegger: bamboe en katoen met een laag fleece (100% polyester)

De overbroekjes en inleggers mogen op 60 graden gewassen worden en hang je het beste in de schaduw te drogen. De inleggers mogen eventueel ook in de droger op lage temperatuur.

Page Speed