Blümchen Junior Flamingo

Blümchen Junior Flamingo

Junior luier van Blümchen, Flamingo

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 23,95 € 23,95
Prijs per stuk
Voorraad: 0
Blümchen Junior Flamingo

Deze luier is speciaal ontwikkeld voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen. De luier heeft een zachte fleece binnenkant en een grote opening waar de absorberende inleggers ingeschoven kunnen worden. Er wordt standaard een microvezel inlegger meegeleverd. Dit materiaal neemt snel vocht op, maar kan het niet heel goed vasthouden. Het materiaal is gevoelig voor druklekkage. Voor een beter absorptievermogen kun je de katoenen inlegger erbij bestellen. Ook de Blümchen prefolds van bamboe of katoen in maat L kunnen languit in deze luiers gelegd worden. Het absorptievermogen van deze luier is hiermee goed aan te passen.

Het waterdichte buitenbroekje heeft dubbele lekgootjes rond de benen, waardoor ook eventuele ontlasting goed binnen de luier blijft. Door deze dubbele randjes sluit de luier altijd mooi aan. De luier sluit met breed klittenband en is hierdoor vrij makkelijk te openen door kinderen. 

De luier is niet verstelbaar in de lengte, maar wel in de breedte met behulp van de klittenbandsluiting. In de tabel vind je de minimum en maximum tailleomvang van de luier. Maat XS past vanaf ongeveer 25 kg, maar is dan nog een zeer grote luier. Weegt je kindje tussen de 25 en 30 kg, dan zijn de GroVia Big O.N.E. en de Bedwetter Pants van Mother-ease een geschiktere keuze over het algemeen. 

Maat S is echt voor (jong) volwassenen en begint te passen vanaf ongeveer 35 kg. Dit is echt een ondergrens. Maat S is niet geschikt voor peuters en kleuters. De maat S luier wordt met succes gedragen door volwassenen van ongeveer 80 kg. De leeftijdsindicatie is een grove indicatie. 

Maat Tailleomvang Leeftijdsindicatie
Maat XS 38-60 cm 6-13 jaar
Maat S 55-90 cm  Vanaf 13 jaar

 

Materiaal:

Binnenkant: 100% polyester met fleece

Waterdichte buitenkant: 100% polyester met PUL

Meegeleverde microvezel inlegger: 80% polyester, 20% nylon

De luier mag op 60 graden gewassen worden en mag op lage temperatuur in de droger

No Related Posts