Consulenten in België

Wasbare luier consulten in België

Ook in België kun je terecht voor een gratis wasbare luier consult bij één van onze consulenten. Onze consulten zijn altijd één-op-één, zodat er alle tijd is voor jullie specifieke wensen en vragen. Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers in de Benelux met bekende merken zoals TotsBots, Little Lamb en Petit Lulu, maar ook met exclusieve merken zoals Lighthouse Kids Company, SoftBums en Tickle Tots. Onze consulenten hebben van heel veel verschillende merken wasbare luiers in huis. Een consult bij Nappy's.nl geeft je de mogelijkheid om je te laten informeren over het grootste assortiment aan herbruikbare luiers van de Benelux. Door onze ruime keuze helpen we je beste wasbare luier voor jou en je kindje te vinden. We hebben ook een uitgebreid huurassortiment, zodat je op een goedkope manier uit kan testen welke herbruikbare luiers het beste bij jou en je kindje past.

Vanaf €50,00 wordt je bestelling gratis naar België verzonden (exclusief huurpakketten). Nappy's.nl rekent slechts €2,95 aan verzendkosten bij bestellingen van minder dan €50,00. Nappy's.nl verzendt iedere werkdag alle pakketten die voor 15.30 uur besteld en betaald zijn. Op basis van informatie van onze klanten blijkt dat de pakketten in bijna alle gevallen de eerstvolgende dag in huis zijn. 

Ons netwerk wordt de komende tijd nog uitgebreid, dus je mag altijd contact opnemen voor de mogelijkheden in jouw buurt. Je kunt op deze pagina de consulent vinden die het dichtst bij jou in de buurt woont. Je kunt ook kijken op de Google Maps kaart.
 

Consulenten in België

Gent - Eva Strzeminski

Eva StrzeminskiMijn naam is Eva en ik ben geboren in 1993, ik leef dus al een kwarteeuw. En wat een leven is dat tot nu al… Het grootste deel ervan heb ik gewoond in Leuven, maar sinds mijn studies woon ik in Gent. Hier studeerde ik de afgelopen jaren Diergeneeskunde, maar ik ben op een punt gekomen dat ik niet weet of ik die studie nog zal verderzetten. Niet getreurd, ik heb meer dan genoeg vreugde in mijn leven om geen spijt te hebben als ik uiteindelijk geen dierenarts zou worden. Ik heb een fantastische man en een schattig klein sprotje, ons dochtertje Aagje (jawel een Nederlands naam). En nu werk ik als consulente voor Nappy’s.nl in de regio Gent!

Al sinds ik nog maar een kind was, ben ik al erg begaan met (en bezorgd om) het milieu, dieren- en mensenrechten. Dit heeft mede mijn studiekeuze bepaald en uiteraard ook de keuze om voor herbruikbare luiers te gaan. Naast het gebruiken van wasbare luiers, probeer ik ook op andere vlakken zo veel mogelijk afval te besparen, onder andere door ook herbruikbare zoogcompressen, herbruikbaar maandverband en een cup te gebruiken.

Steendam
9000 Gent
België
+32497407188
evastrzeminski@nappys.be

Arendonk - Griet Melis

Griet MelisHoi, ik ben Griet, geboren in 1982, gehuwd met de geweldigste vrouw van de wereld en we hebben 1 dochter Lily van 8 jaar. Zij heeft, jammer genoeg, nooit in de wasbare luiers gezeten omdat ik de wasbare luiers nog niet ontdekt had...Jong en onbezonnen was ik toen nog, maar ze zeggen dat het verstand komt met de jaren ... ;-) Ondertussen zijn wij ook crisis/ kortdurende pleegzorgers van kindjes tussen 0 en 5j. Telkens woont hier dus 1 ander kindje in huis. Drie kindjes geleden zijn we overgestapt op wasbare billendoekjes (owv gevoelige huid en allergische reacties), vorig kindje zijn we nog een stapje verder gegaan en hebben we wasbare luiers aan het testen geweest. Wat een geweldig systeem is dit! Geen rode billetjes meer, altijd luiers in huis, veel minder afval, geen geurhinder, ... Zoals je hoort, dolenthousiast dus!
Voor de rest ben ik afgestudeerd als vroedvrouw, ben ik tewerkgesteld als verpleegkundige en wil ik me gaan verdiepen in de draagwereld. Tussendoor wil ik jullie graag meer info geven over wasbare luiers, jullie ze laten voelen, zien, ruiken, ...Kortom heel veel vertellen en mijn enthousiasme verspreiden om meer baby's, peuters en kleuters in de wasbare luiers te zien... 

Jullie vragen/twijfels kunnen jullie ook bij mij kwijt en ik ga er alles aan doen om jullie een eerlijk antwoord te geven. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en om het wasbare gegeven meer op de kaart te zetten in België!

Hopelijk tot snel! 
Groetjes

Arendonk
+32(0)479956108
grietmelis@nappys.be

Genk - Dorien Oyen

Dorien OyenIk ben Dorien, getrouwd met Jelle en mama van 2 schattige luierkontjes met bijbehorende kindjes, Pieter en Lena. In mijn vrije tijd blog ik over van alles en nog wat, allemaal in het teken van onze semi-hippie opvoeding. Aan enthousiasme is hier - net als aan luiers - geen gebrek. Ik help je met plezier de wondere wereld van de wasbare luiers een beetje beter kennen.

Bosblook 34
3600 Genk
België
+32(0)476893933
dorienoyen@nappys.be

Zottegem - Sinja de Vriese

Sinja de Vriese
Hallo, Ik ben Sinja, getrouwd met Brecht en mama van mijn twee sloebers Matti en June. Naast jongensmama ben ik ook vroedvrouw en lactatiekundige in hart en ziel. Mijn passie ligt bij alles wat natuurlijk opvoeden inhoudt. Niet alleen ben ik verknocht aan borstvoeding, ergonomisch dragen en cosleeping, maar ook het gebruik van wasbare luiers hoort zeker en vast bij dat heerlijke rijtje. Doordat mijn jongste zoon een flinke luierallergie kreeg aan wegwerpluiers, zijn we in contact gekomen met wasbare luiers. Ondanks dat we in het begin hier zeer sceptisch tegenover stonden, zijn zowel mijn man als ikzelf op en top verkocht. Ons enthousiasme is niet meer onder stoelen of banken te steken! Wil je ontdekken welke kleurrijke luiers er allemaal bestaan? Wens je meer info over de verschillende systemen? Ben je nog in twijfel of wasbare luiers iets voor jullie zouden zijn? Wil je weten wat Nappy's.nl voor jou kan betekenen? Dan weten jullie mij te vinden!

Schilderken 19
9620 Zottegem
België
+32473299912
sinjadevriese@nappys.be

Zoersel - Tinny Verachtert

Tinny VerachtertMijn naam is Tinny. Mijn vriend en ik zijn de trotse ouders van een zoontje (2018)! We waren er vrij snel uit dat we voor wasbare luiers wilden gaan, omdat we overtuigd zijn van alle voordelen. In eerste instantie dachten we aan het milieu. Toen kwamen we te weten dat het ook gezonder is, baby's sneller zindelijk zijn en het goedkoper is op het einde van de rit. De knoop was doorgehakt en het enthousiasme was groot, maar toen begon voor ons de zoektocht naar de geschikte luier. Het gaat niet alleen om wat je zelf belangrijk en handig vindt, maar ook om waar je baby nood aan heeft. Er zijn enorm veel mogelijkheden en geloof me, het is een boeiend wereldje! Als consulent help ik je graag door de verschillende systemen en merken te laten zien, voelen en zelfs te proberen. Ik geef graag een antwoord op al je vragen.

In het dagelijks leven werk ik als jobcoach. We hebben 2 bejaarde honden en 4 katten waar zoonlief al dikke vriendjes mee is. Als jullie er niet zo'n fan van zijn, zorg ik er natuurlijk voor dat ze tijdens het consult in een andere kamer zijn.

Word je al wat nieuwsgieriger? Hopelijk tot binnenkort dan! :-)

Zoersel
+32476546266
tinnyverachtert@nappys.be

 

Page Speed