Huren

Wasbare luiers huren

Op deze pagina vindt je alle producten die je kunt huren. Je kunt zo je eigen huurpakket samenstellen. De getoonde prijzen zijn de borgbedragen, de huur bedraagt voor ieder product slechts €1,00 per week. Op deze manier kun je eerst diverse luiers uitproberen, zodat je goed weet wat bevalt en wat niet. Je kunt dan weloverwogen een beslissing maken over welke luiers je aan wilt schaffen. Wil je liever een kant en klaar pakket huren, of zoekt je iets wat je niet op deze pagina kunt vinden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Hoe werkt het huren

Je stelt zelf je huurpakket samen door de gewenste producten in je winkelmandje te stoppen en af te rekenen. Je betaalt per gehuurd product €8,00 borg, daarnaast betaal je de verzendkosten voor het heen en terug sturen van het huurpakket. Nederlandse klanten betalen €9,95 verzendkosten voor de heen- en terugzending samen. Belgische en Duitse klanten betalen €4,95 verzendkosten voor de heenzending en dienen de terugzending zelf te regelen. Als je nog geen inlegvellen in huis hebt, moet je die er ook nog even bij bestellen. Zo weten we zeker dat onze luiers zo schoon mogelijk blijven. Je kunt kiezen voor een huurperiode van 2, 4, 6 of 8 weken. Bij je huurpakket ontvang je ook een uitgebreide beschrijving van de luiers in je pakket. Na afloop van de huurperiode stuur je je luiers weer terug. Als het huurpakket in nette staat is ontvang je zo snel mogelijk je betaalde borg minus de huurkosten weer terug. Indien een luier tijdens de huurperiode onbruikbaar is geworden, brengen we ook de verkoopprijs van de luier in rekening. De luier mag je dan uiteraard wel houden. Dus meld het van tevoren even als je denkt dat een luier niet meer verhuurbaar is, het is zonde als je hem terugstuurt terwijl wij er ook niets meer mee kunnen.

Let op: Nederlandse huurders ontvangen een retourlabel in hun huurpakket, waarmee het pakket eenvoudig naar ons terug gestuurd kan worden na afloop van de huurperiode. Klanten uit andere landen betalen bij bestelling de verzendkosten voor het opsturen van het pakket naar de klant toe. Na afloop van de huurperiode dienen buitenlandse klanten zelf de verzending naar ons terug te regelen en te betalen.

Page Speed