Imse

Imse Menstruatie Ondergoed

De menstruatie broekjes van Imse zijn verkrijgbaar in diverse modellen, maten en kleuren. Het ondergoed is ook geschikt voor licht tot matig urineverlies, afhankelijk van het gekozen model. 

Het Workout model is een vrijwel naadloze hipster en valt niet op onder strakke kleding. In het kruis is een absorberend gedeelte van drie lagen ingenaaid. Een zacht, absorberend ademend laagje van polyester, daaronder een tweede absorberende laag van biologisch katoen en als onderste laag een waterresistente laag polyester. Dit model absorbeert ongeveer 5 ml, een beetje afhankelijk van de maat. Het Workout ondergoed is verkrijgbaar in zes maten en drie kleuren.

Het Period Underwear is een absorberende hipster met drie lagen in het kruis. Een zachte, absorberende laag biologisch katoen tegen de huid, een tweede laag biologisch katoen in de kern en een waterresistente PUL laag als onderste laag. Het ondergoed heeft een klein randje bij de benen en is niet zo naadloos als het Workout model. Het Period Underwear is verkrijgbaar in diverse aborptievermogens. Van Light Flow tot Heavy Flow. De Light Flow neemt ongeveer 10 ml op, tot 20 ml voor de Heavy Flow. Er zijn zes maten verkrijgbaar. 

Al het absorberende ondergoed van Imse mag op 60 graden gewassen worden. Een voorwas is aanbevolen.