Hét Nappy's.nl teamuitje!

Hét Nappy's.nl teamuitje!

Zal ik gaan of zal ik niet gaan… De herfstvakantie is nog niet begonnen of ik ben al geveld door hoesten en keelpijn. Dat in combinatie met een chronisch slaaptekort (lees: Suze) maakt dat ik twijfel. Maar HET Nappy’s.nl uitje wil ik niet missen. Suze heeft oppas en om m’n schoonmoeder af te bellen… dat zou flauw zijn, nietwaar? Bovendien ben ik supernieuwsgierig naar al deze vrouwen. En met mij mijn omgeving ook haha. Regelmatig krijg ik de vraag: ‘maar wat voor mensen zíjn dat dan?’ Waarbij ik reageer met zoiets als ‘nou gewoon net zo als jij en ik’, waarbij ik mezelf schaar onder redelijk normaal (al zijn de meningen daar natuurlijk over verdeeld. Ja, ik moet gewoon gaan. Hup, actie!

Vanaf de eerste blog mag ik me onderdeel noemen van het Nappy’s.nl team, met bijbehorende app. Thuis en op m’n werk is het soms het gesprek van de dag. Want elke dag word ik overspoeld met berichtjes, nee serieus met 1x een maximum van 198 (!!) ongelezen berichten. Niet alleen over luiers hoor, alle moeder perikelen komen voorbij. Van draagzakken tot (borst)voeding en van nieuwe printjes tot welke luier is het meest geschikt voor…. vul maar in. Alles wordt besproken en altijd zijn er meerdere goede adviezen. Maar ook altijd staan er namen van vrouwen die ik dus nog nooit heb ontmoet. En daar moet maar eens verandering in komen.

Zaterdagochtend app ik nog snel met iemand uit de buurt, we gaan carpoolen. Om half 10 zit ik in de auto en niet snel daarna ontmoet ik de eerste Nappy’s.nl-Consulente uit Brabant. Onder genoeg gespreksstof (luiers & kids) rijden we naar Den Bosch, en al snel zitten we daar in een kippenhok vol vrouwen. Wat is het leuk om elkaar ‘in het echt’ te zien!

Nadat het me 4x niet gelukt is alle namen goed te onthouden, begint Ilka Nappy’s.nl (niet haar echte achternaam) met een quiz. Er staan 2 wetbags van Lighthouse Kids Company op het spel dus ik doe m’n uiterste best. Helaas verlies ik heimelijk deze strijd want ik struikel nog regelmatig over vaktermen en gok af en toe net verkeerd. Het is evengoed supergezellig en nadat een andere consulente (toevallig ook uit Brabant) er met de prijs vandoor is gegaan gaan we heerlijk lunchen. 

Het is een bont en vooral luid gezelschap, 1 man (Marco Nappy’s.nl) met 21 vrouwen + een aantal baby’s. Dat vindt de serveerster ook en we lachen wat af als zij een niet nader te noemen samenleefvorm suggereert. Het 12 uurtje is geweldig lekker en iedereen is druk in gesprek. Het maakt niet uit naast wie je zit, iedereen is net zo normaal als ik met als enige ‘afwijking’ dat ze verslaafd zijn aan wasluiers en de bijbehorende mooie printjes.

De tijd vliegt voorbij, en na een kolf momentje (wat ook al gezellig is haha) gaan we door naar DÉ activiteit waar we naar uitkeken: Bossche bollen maken! Lachen, gieren, brullen natuurlijk want ook hier is een heuse quiz tussen alle acties van chocolade smelten en slagroom kloppen door. Weer verlies ik heimelijk en nu neem ik ook nog 3 andere Nappy’s.nl dames mee in de ondergang. Het mag de pret niet drukken, maar de verstreken tijd helaas wel. Want het is inmiddels alweer 14:45 en ik heb nog niet eens iedereen (echt) gesproken!

Mega voldaan na deze leuke dag lopen we terug naar de bus. De appjes beginnen alweer binnen te stromen. Iedereen heeft genoten en het leuke is dat je weet met wie je contact hebt. Om iedereen gerust te stellen: mensen die wasbare luiers gebruiken en promoten zijn heel normaal, gezellig en lief. Dit was een mooie start van de vakantie. Fijne herfst allemaal!!Page Speed