Het jaarlijkse Nappy's.nl consulenten uitje

Het jaarlijkse Nappy's.nl consulenten uitje

Meppel.... Meppel…..? Waar ligt dat eigenlijk? Bij Zwolle in de buurt toch? Ik pak google maps erbij. Een flink stuk rijden, maar de moeite waard. Want: het is weer zover! Het jaarlijkse Nappy's.nl uitje! Nostalgisch denk ik terug aan vorig jaar. Met lichte spanning vertrok ik toen naar Den Bosch en had daar uiteindelijk een heerlijke dag met allemaal ‘soortgenoten’ (lees: moeders met baby’s en peuters in wasluiers). Dit jaar heeft Ilka Nappy's (nog steeds niet haar echte achternaam) alle consulenten uitgenodigd in….. Meppel!

De luiertantes hebben het al weken nergens anders over. We gaan naar Meppel. Met z’n allen zijn we uitgenodigd bij de nieuwe bedrijfsruimte van Nappys.nl. De markt van wasluiers groeit en de voorraad van Nappy's.nl dus ook. Fijn! De nieuwe bedrijfsruimte schijnt groot genoeg te zijn om al die prachtige luiers van de website te kunnen huisvesten. We kunnen niet wachten om dit met eigen ogen te bewonderen.

Ook zijn we natuurlijk benieuwd hoe het met iedereen gaat. Hoewel we elkaar niet live zien, hebben we allemaal jonge kinderen. Naast de standaard vragen over wasluiers en consulten die gegeven worden, hebben we veel contact over de kindjes en zoals iedere moeder weet, zijn er ALTIJD vragen waarbij het fijn is om andere moeders te raadplegen. Dat schept een enorme band.

Ik carpool met ‘dezelfde’ als vorig jaar. Een jaar niet gezien, en meteen weer genoeg te bespreken. Na 1,5 uur komen we aan bij Nappy's.nl in Meppel. Er zijn al veel dames en het is een enorm kippenhok. Na een bakkie met wat lekkers gaan we klaarzitten voor de quiz! Marco (de man die deze zaterdag met zo’n 30 vrouwen mag doorbrengen in zijn huis) heeft veel statistieken van de luiermarkt (en da’s eigenlijk best interessant). Helaas verlies ik net als vorig jaar gi-gan-tisch, maar de belangrijkste conclusie is dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in wasluiers en de keuze hiervoor nemen! Zo goed! En ook leuk om daaraan te kunnen bijdragen.

We lunchen met elkaar en kletsen - hoe kan het ook anders - over baby’s, kinderen én checken de nieuwste luier: de RAWr Soakmaster. Hier komt snel een review over, want deze schijnt fantastisch te zijn. Terwijl ik met een kommetje soep de baby’s sta te bewonderen, komen er twee wat wild uitziende mensen voorbij. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Er staat namelijk een nog geheime activiteit op het programma. Aan hun kleding te zien is de spetterende activiteit die Ilka ons voorspelde, iets met verf. We gaan het meemaken.

Eenmaal in de bedrijfsruimte (prachtige ruimte overigens) worden we allemaal in een overall gehesen. En inderdaad. We gaan verven! Maar niet zomaar, nee, we mogen de hele achterwand van de bedrijfsruimte gaan vullen met onze eigen luiertantes graffiti. Hilariteit alom. Het is gezellig, wild, spetterend, kleurrijk en echt heel erg leuk! Het resultaat mag er zijn. Iedereen doet mee, zelfs de nieuwste baby’s hebben een aandeel in dit kunstwerk.

We maken foto’s en kijken van een afstandje. Stiekem zijn we trots. Trots op Ilka, hoe ze het allemaal doet, op Nappy's.nl dat mag groeien, trots op alle luierkindjes en tja. Trots op onszelf. Wat zeg nou zelf: zo’n wand maken, dat getuigt toch wel van enorme creativiteit en talent! Op naar volgend jaar!

Schilderwerk links

Schilderwerk rechts