Winterberry Mini One Size Wolbroek Klittenband

Winterberry Mini One Size Wolbroek Klittenband

Dunne soepele wolbroek Winterberry van Puppi met klittenbandsluiting

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 32,95
Prijs per stuk
Voorraad: 2
Winterberry Mini One Size Wolbroek Klittenband

Deze dunne zachte wolbroek van Puppi bestaat uit 100% merinowol. De wolbroek bestaat uit twee dunne lagen wol en is zeer dun en soepel. In tegenstelling tot veel andere merken wolbroeken kunnen deze wolbroekjes ook overdag onder kleding gedragen worden. De wolbroek is verstelbaar in maat van 4,5 tot 9 kg en sluit met klittenband. Wolbroekjes zijn ideaal voor kinderen met een gevoelige huid, voor veelplassers en voor lange nachten.


De wolbroek dient voor het eerste gebruik behandeld te worden met lanoline, zodat deze waterafstotend wordt. Eenmaal gelanoliseerd kan de wolbroek wekenlang gebruikt worden, zonder tussentijdse behandeling. Het broekje hoeft alleen na gebruik even te luchten. Het hoeft pas gewassen te worden als er ontlasting in is gekomen of als het broekje begint te stinken en na het luchten nog steeds onaangenaam ruikt. Na het wassen moet het opnieuw gelanoliseerd worden, dit is gemiddeld om de twee tot vier weken.

Bij je bestelling ontvang je uitgebreide was- en lanoliseer instructies.

Materiaal: 100% merinowol

Deze wolbroek moet met de hand gewassen worden of op een koud (max 30 graden) wolwasprogramma in de wasmachine. Gebruik hiervoor wolwasmiddel of babyshampoo. Deze wolbroek mag niet in de droger.

No Related Posts