Kitenge XL Overbroekje Serengeti

Kitenge XL Overbroekje Serengeti

XL overbroekje met kitenge Serengeti

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 15,95
Prijs per stuk
Voorraad: 3
Kitenge XL Overbroekje Serengeti

De XL overbroekjes van Kijani passen van ongeveer 13,5-32 kg. Ze zijn verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De broekjes hebben zowel langs de benen, rug als buik een stevig elastiek. Hierdoor wordt de kans op lekkages een stuk kleiner. De overbroekjes kunnen gebruikt worden met de SIO inleggers van Kijani, om zo een kant en klare luier te realiseren. Deze inleggers zijn los te koop, er wordt geen inlegger meegeleverd.

De broekjes kunnen ook gecombineerd worden met SIO inleggers van andere merken. Je mag ons altijd even vragen of iets een bepaalde match is. De XL overbroekjes passen ook over vouwluiers en voorgevormde luiers.

Dit overbroekje is gemaakt van een effen laag PUL aan de binnenkant en een kitenge laag aan de buitenkant. Kitenge is een bontbedrukte Afrikaanse katoenstof. De kitenge broekjes hebben daarmee altijd een authentiek Afrikaanse uitstraling. Er is ook een versie beschikbaar met twee lagen PUL, warbij de buitenkant niet van kitenge, maar van PUL is gemaakt.

Materiaal: 100% polyester met PUL en kitenge

De overbroekjes mogen op 40 graden gewassen worden en mogen eventueel in de droger. Drogen aan de waslijn is altijd beter. 

No Related Posts