Overbroekjes

Kijani Overbroekjes

Overbroekjes van Kijani zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, met een PUL of kitenge print aan de buitenkant. De overbroekjes zijn verstelbaar in maat en zijn te gebruiken als Snap-In-One (SIO) overbroekjes in combinatie met de SIO inleggers van Kijani. Ze passen echter ook over vouwluiers en voorgevormde luiers.

Newborn: 3-7 kg

One Size: 4,5-18 kg

XL: 13,5 - 32 kg

7-12 jaar: 25-45 kg

Alle overbroekjes sluiten met een dubbele rij drukknoopjes en zijn verstelbaar in twee (Newborn en 7-12 jaar) of drie verschillende maten met behulp van de drukknoopjes op de voorkant. Maat XL en maat 7-12 jaar hebben naast stevige elastieken bij de benen en rug, ook nog een elastiek langs de buik. De Newborn en One Size broekjes hebben geen elastiek langs de buik.

De overbroekjes met een PUL buitenkant zijn gemaakt van twee lagen PUL, de overbroekjes met een vrolijke kitenge buitenkant hebben één laag PUL en één laag kitenge. 

Materiaal: 100% polyester met PUL (eventueel met kitenge)

De overbroekjes van Kijani mogen op 40 graden gewassen worden en mogen niet in de droger. Wij adviseren altijd om luiers en overbroekjes op 60 graden te wassen.