Kitenge Newborn Overbroekje Serengeti

Kitenge Newborn Overbroekje Serengeti

Newborn overbroekje met kitenge Serengeti

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 11,95
Prijs per stuk
Voorraad: 4
Kitenge Newborn Overbroekje Serengeti

De newborn overbroekjes van Kijani passen van ongeveer 3 tot 7 kg en zijn verstelbaar in twee verschillende maten. De broekjes hebben aan de binnenkant een drukknoopje waar je een Kijani inlegger in kunt klikken. Ook inleggers van andere merken klikken in deze overbroekjes, omdat Kijani gebruik maakt van een universele maat. Wil je zeker weten of jouw inlegger een match is met dit overbroekje, dan mag je ons altijd even vragen. Het overbroekje is ook goed te gebruiken over vouwluiers en voorgevormde luiers. 

Dit overbroekje is gemaakt van een effen laag PUL aan de binnenkant en een bont gekleurde laag kitenge aan de buitenkant. Ondanks de dubbele laag is het toch een soepel overbroekje. Kitenge is een Afrikaanse zeer kleurrijke katoenstof, waar vaak kleding van wordt gemaakt. De kitenge stof wordt door Kijani op de lokale markt in Kampala gekocht. Kijani lanceert per seizoen, dus vier keer per jaar, een nieuwe collectie. Vaak zijn de stoffen een volgend seizoen niet meer in te kopen en dus zijn alle printjes limited editions.

Naast deze kitenge versie is er ook een PUL versie verkrijgbaar. Deze hebben een PUL print aan de buitenkant en bestaan dus uit twee lagen PUL. 

Het overbroekje sluit met een dubbele rij drukknoopjes en heeft stevige elastieken langs de benen en rug. 

Materiaal: 100% polyester (met PUL) met kitenge

De overbroekjes mogen op 40 graden gewassen worden en mogen in de droger. Drogen aan de lijn is altijd beter. 

No Related Posts