PUL 7-12 jaar Overbroekje Rock a Dye Baby

Extra groot overbroekje voor kinderen van 7-12 jaar met PUL Rock a Dye Baby

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 17,95
Prijs per stuk
Voorraad: 0

Deze extra grote overbroekjes van Kijani zijn ontworpen voor kinderen van 7-12 jaar oud. Ze zijn verstelbaar in twee verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant en passen van ongeveer 25-45 kg. De broekjes hebben zowel langs de benen, rug als buik een stevig elastiek. Hierdoor wordt de kans op lekkages een stuk kleiner. Aan de binnenkant van het overbroekjes is zowel voor- als achteraan een drukknoopje geplaatst. Hier kun je een Pull-Up inlegger van Kijani in klikken, in de maat 7-12 jaar. Zo kun je een kant en klare luier realiseren. Deze inleggers zijn los te koop, er wordt geen inlegger meegeleverd.

Deze grote overbroekjes passen ook over vouwluiers en voorgevormde luiers, of als extra bescherming over een wegwerpluier.

Dit overbroekje is gemaakt van twee lagen PUL, een effen laag aan de binnenkant en een print aan de buitenkant. De broekjes zijn hierdoor heel lekbestendig, maar toch nog soepel. Er is ook een kitenge versie beschikbaar. De kitenge overbroekjes hebben in plaats van een tweede laag PUL, een laag kitenge (kleurrijk bedrukt katoen) aan de buitenkant in een vrolijke authentiek Afrikaanse print. 

Materiaal: 100% polyester met PUL

De overbroekjes mogen van Kijani op 40 graden gewassen worden en mogen eventueel in de droger. Drogen aan de waslijn is altijd beter. Wij adviseren om wasbare luiers en overbroekjes altijd op 60 graden te wassen en aan de lijn te laten drogen. 

Model op de foto is 9 jaar, 29 kg en draagt het overbroekje 7-12 jaar met een Pull-Up Inlegger 7-12 jaar. 

No Related Posts