Recycled Newborn Bamboe Sunshine

Recycled Newborn Bamboe Sunshine

Recycled Newborn Bare and Boho luier Sunshine met bamboe inlegger

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 22,95
Prijs per stuk
Voorraad: 5
Recycled Newborn Bamboe Sunshine

Deze print hoort bij de Summer Days collectie, ontworpen door de Australische kunstenaar Cass Deller. 

Deze newborn luier bestaat uit een overbroekje van gerecyled polyester, een inklikbare bamboe inlegger en een extra bamboe booster. Het overbroekje van deze 'Recycled' luier heeft een fleece laagje aan de binnenkant, een breed en zacht rugelastiek en een enkel elastiek rond de benen. Naast de standaard Snap-In-One inlegger, wordt er ook nog een extra booster meegeleverd. De luier is hierdoor extra zacht en comfortabel en heeft met beide inleggers samen een flink absorptievermogen. 

De luier is gemaakt van gerecycled polyester, zowel het TPU aan de buitenkant als de fleece laag aan de binnenkant. 

De 'Stay-Dry' Snap-In-One inlegger is gemaakt van vier lagen bamboe met katoen. De bovenste laag is een zachte Stay-Dry laag van polyester, voor een droog gevoel tegen de huid. De inlegger heeft aan beide zijden een opstaand randje met een elastiek erin verwerkt. De inlegger sluit hierdoor mooi aan rondom de benen en de kans op lekkages is hiermee een stuk kleiner. Naast de 'Stay-Dry' versie is er ook een Eco Warrior versie verkrijgbaar van hennep en biologisch katoen, zonder Stay-Dry laag. 

De booster is ontwikkeld om nog wat extra absorptievermogen aan de luier toe te voegen, zonder dat de luier heel veel dikker wordt. De booster is gemaakt van drie lagen bamboe met katoen en bevat een zachte Stay-Dry laag van fleece. Deze booster heeft een anatomische pasvorm en kan aan twee zijden gebruikt worden; de natuurlijke bamboe-katoen kant, of de Stay-Dry kant van fleece.

De luier is verstelbaar in twee verschillende maten en past van ongeveer 2 tot 6 kg.

Materiaal:

Overbroekje: 100% gerecycled polyester met TPU en fleece

Inlegger: bamboe, katoen en polyester (Stay-Dry laag)

Booster: bamboe, katoen en polyester (Stay-Dry laag)

De inleggers mogen op 60 graden gewassen worden. De fabrikant adviseert om het overbroekje op 40 graden te wassen. Je verliest geen garantie als je beiden op 60 graden wast. De inleggers en het overbroekje kunnen het beste aan de lijn drogen. Voor het overbroekje is het het beste om in de schaduw te drogen. 

No Related Posts