Mini-Fit Pocketluier (2-6 kg)

  1. Mini-Fit pocketluier Yellow Hearts Seedling Baby
    Mini-Fit pocketluier Yellow Hearts
    € 19,95

Mini-Fit Pocketluier Seedling Baby

Deze Mini-Fit Seedling Baby pocketluier is een speciale pocketluier voor pasgeboren kindjes. De luier is verstelbaar in drie maten en past van ongeveer 2 tot 6 kg. Langs de buikrand is elastiek gebruikt, dat ter hoogte van de navel een mooie, subtiele ronding heeft. Hierdoor valt het luiertje mooi onder het navelstompje en het kan dus met een gerust hart direct na de geboorte gebruikt worden. De luier heeft een zachte fleece binnenkant met de pocketopening aan de achterkant van de luier. Daarnaast is de luier voorzien van dubbele lekgootjes. De luier sluit hierdoor goed aan en spuitluiers blijven over het algemeen netjes binnen de randjes. De luier sluit met een dubbele rij drukknoopjes. 

De luier wordt geleverd met en vouwbare bamboe-katoen inlegger en neemt hiermee voor de meeste kindjes voldoende op. Eventueel kan er nog een extra booster toegevoegd worden voor meer absorptievermogen indien nodig. 

Materiaal

Materiaal luier: 100% polyester met fleece aan de binnenkant en PUL aan de buitenkant

Materiaal inlegger: 70% bamboe en 30% katoen

De luier en inlegger mogen op 60 graden gewassen worden. De luier kan het beste drogen aan het droogrek, de inlegger mag op lage temperatuur in de droger.