Een nieuwe website en een nieuw logo!

Hoera!

We hebben een nieuwe website én een nieuw logo. En wat zijn we trots! Een prominente plaats in ons logo is ingenomen door een olifantje. Wellicht dat een pandabeer (al dat bamboe in die luiers…) of een baby met of zonder wasbare luier een logischer keuze was geweest zo op het eerste gezicht. Maar voor ons is deze olifant het helemaal. De vraag bij het bedenken van een nieuw logo was in eerste instantie; wat voor bedrijf zijn wij, waar staan we voor, wat willen we uitstralen en wat willen we bereiken?

Wij bij Nappy’s.nl zijn in eerste instantie fan van wasbaar luieren en zijn van mening dat wasbaar luieren talloze voordelen heeft, maar ook gewoon leuk moet zijn. Wasbaar luieren doe je voor je kindje, voor het milieu, maar natuurlijk ook een beetje of een heleboel voor jezelf. We leven in een mooie wereld vol met bijzondere planten, dieren en mensen. Onze eigen kinderen niet op de laatste plaats. Wij willen deze wereld zo lang mogelijk zo mooi mogelijk houden en daar komt het olifantje voor het eerst om de hoek kijken.

Olifanten zijn op de eerste plaats prachtige majestueuze dieren wat ons betreft, maar ze bereiken ook net als mensen respectabele leeftijden. Daarmee is de olifant al eeuwen het symbool van onsterfelijkheid. Wij willen niet alleen een wereld die oneindig lang mee gaat, we willen ook dat ons bedrijf een lang leven beschoren is.

Maar de olifant staat ook voor trouw en loyaliteit. Wij vinden eerlijke bedrijfsvoering erg belangrijk. Informatie wordt gegeven vanuit eigen ervaring en we proberen hierin altijd zo eerlijk mogelijk te zijn. Soms ten koste van onze omzet, maar het geeft altijd een goed gevoel. Daarnaast wil je natuurlijk tevreden klanten hebben en wij zijn van mening dat je met een goede klantenservice en eerlijke informatie daar het meeste kans op maakt.

De oplettende kijker heeft misschien ook al gezien dat de olifant twee blaadjes vast houdt. Hiermee willen we extra benadrukken dat niet alleen het wasbaar luieren ‘groen’ is, maar dat we ook onze bedrijfsvoering zo milieubewust mogelijk inrichten. Zo laten we al ons drukwerk op 100% gerecycled FSC papier drukken, verpakken we bestellingen alleen in papier of karton, gebruiken we ECO tape en sparen we ook altijd voor een goed doel waarbij we wasbare luiers voor iedereen toegankelijk willen maken. Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen aan een duurzame wasbare wereld.Page Speed