Groningen

Consulenten in Groningen

Groningen - Anne van der Haar

Groningen -AnneWat leuk dat je geïnteresseerd bent in wasbare luiers! Beginnen kan als een flinke opgave lijken en ik help je graag om alle opties door te nemen en te kijken welke luier(s) bij jullie past.

Wij hebben zelf twee kindjes, Bob en Eva en wonen vlak bij de mooie stad Groningen. Na de geboorte van Eva merkte ik al snel hoeveel luiers er in de prullenbak belanden en dat vond ik écht niet meer kunnen. Ik heb altijd met de gedachte gespeeld om wasbaar te luieren, maar het voelde als een enorme drempel en al die extra was, daar zag ik erg tegen op. Maar niets blijkt minder waar! Eenmaal een wasbaar luiertje om de billen van Eva en ik wil niet anders meer, zo’n lief bol kontje! Ook mijn peuter gaat inmiddels vaak in een wasbare luier, ze dragen dezelfde maat, lekker handig dus! En die was, die is eigenlijk heel leuk om te doen. Het zijn de leukste broekjes met geweldige printjes, echt verslavend om te kopen!

Ik vind het heel erg leuk om aanstaande ouders uit te leggen wat alle mogelijkheden zijn en hoe je kunt beginnen. En als je baby al geboren is, dan kunnen we ook even passen wat goed zit!

Wonen jullie in/om Groningen en heb je behoefte aan uitgebreide uitleg? Dan zie ik jullie graag bij mij thuis, de koffie of thee staat voor jullie klaar! Stuur mij een appje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te prikken! Ik ben bereikbaar op 06-55435238. Mailen mag ook, maar appen werkt voor mij fijner.

Tot snel!

annevanderhaar@nappys.nl
06-55435238 

Haren - Froukje de Lange

Haren - FroukjeHoi! Leuk dat je meer wilt weten over wasbare luiers! Ik ben Froukje en woon samen met mijn vriend en ons zoontje Jeppe (‘20) in Haren. Toen Jeppe 6 maanden was zijn we eerst parttime overgestapt op wasbare luiers. We waren direct zo enthousiast dat dit al snel fulltime werd en we snapten eigenlijk niet waarom we niet eerder begonnen waren. Het scheelt bergen vuilnis, is gemakkelijk en door de (verslavend) leuke printjes en broekjes wiebelt er hier altijd een vrolijk kontje door het huis. Voordat wij begonnen vond ik de drempel best hoog omdat er zóveel keuze is en ik niet zo goed wist wat voor ons zou werken. Ervaar jij dat ook en ben je benieuwd naar de verschillen binnen de systemen en merken? Of wil je de luiers gewoon eens zien, voelen of proberen? Mail me gerust, dan plannen we een consult. 

Froukje de Lange
froukjedelange@nappys.nl

Blauwestad - Charryda Bruinsma

Blauwestad - CharrydaMijn naam is Charryda Bruinsma - Scheper, (30 jaar oud) en woon samen met mijn man en onze dochter (2021) in de Blauwestad.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de wasbare luiers online ontdekt. Door de genoemde voordelen werd ik getriggerd en ben ik verder op onderzoek gegaan. Hoe meer ik over de wasbare luiers las, hoe enthousiaster ik werd.

Echter de stap van internet naar het aanschaffen en daadwerkelijk kiezen voor wasbare luiers vond ik lastig......was het allemaal wel zo mooi als internet beschreef? Gelukkig kon ik bij een consulent terecht om de echte ervaringen te horen.  Ik kon de luiers zien/vastpakken/voelen en zelfs passen op een paspop om te ervaren of het echt zo goed was als internet het deed geloven... en dat was het!

De keuze om voor wasbare luiers te gaan was sindsdien gemaakt en wat zijn we hier nog steeds blij mee en ja, ik zeg we want ook mijn man is enthousiast!

Onze dochter heeft vanaf de geboorte wasbare luiers om haar billetjes. een blij meisje met blije billetjes!

Wil jij meer informatie, even voelen/zien of mijn ervaring horen over de wasbare luiers?

Kom gerust bij mij langs in de Blauwestad!

Charryda Bruinsma
charrydabruinsma@nappys.nl