Groningen

Consulenten in Groningen

Leonie Borg - Groningen
Consulent Groningen
Hoi!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in wasbare luiers! Mijn naam is Leonie Borg en samen met mijn vriend en zoontje wonen we in Groningen. Ook hebben we twee poezen die de hele dag in en uit lopen:)

Tijdens mijn zwangerschap wist ik al dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken. Voordat ons zoontje (nov. 2021) geboren werd ben ik daarom al begonnen met het onderzoeken van de ‘wasbare luierwereld’. Door de vele verschillende systemen zag ik door de bomen het bos niet meer. Een consult bood gelukkig uitkomst en hier heb ik veel aan gehad!

Nu we langere tijd verschillende systemen en merken gebruiken, zijn zowel mijn vriend als ik alleen nog maar meer overtuigd geraakt van het gebruik van wasbare luiers. De duurzaamheid vinden wij het belangrijkste. Daarnaast zijn de luiers ook nog eens heel fijn in het gebruik en ik vind de luierwas de fijnste was om mee bezig te zijn!

Je bent van harte welkom om hier thuis een kopje koffie of thee te komen drinken! Tijdens een consult kun je de luiers bekijken, voelen en passen en de nodige vragen stellen. Neem gerust contact met me op om een afspraak in te plannen! Wil je liever een online consult? Ook dat is mogelijk.

Leonie Borg
leonieborg@nappys.nl

Haren - Froukje de Lange

Haren - FroukjeHoi! Leuk dat je meer wilt weten over wasbare luiers! Ik ben Froukje en woon samen met mijn vriend en ons zoontje Jeppe (‘20) in Haren. Toen Jeppe 6 maanden was zijn we eerst parttime overgestapt op wasbare luiers. We waren direct zo enthousiast dat dit al snel fulltime werd en we snapten eigenlijk niet waarom we niet eerder begonnen waren. Het scheelt bergen vuilnis, is gemakkelijk en door de (verslavend) leuke printjes en broekjes wiebelt er hier altijd een vrolijk kontje door het huis. Voordat wij begonnen vond ik de drempel best hoog omdat er zóveel keuze is en ik niet zo goed wist wat voor ons zou werken. Ervaar jij dat ook en ben je benieuwd naar de verschillen binnen de systemen en merken? Of wil je de luiers gewoon eens zien, voelen of proberen? Mail me gerust, dan plannen we een consult. 

Let op: Froukje is momenteel met zwangerschapsverlof.

Froukje de Lange
froukjedelange@nappys.nl

Blauwestad - Charryda Bruinsma

Blauwestad - CharrydaMijn naam is Charryda Bruinsma - Scheper, (30 jaar oud) en woon samen met mijn man en onze dochter (2021) in de Blauwestad.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de wasbare luiers online ontdekt. Door de genoemde voordelen werd ik getriggerd en ben ik verder op onderzoek gegaan. Hoe meer ik over de wasbare luiers las, hoe enthousiaster ik werd.

Echter de stap van internet naar het aanschaffen en daadwerkelijk kiezen voor wasbare luiers vond ik lastig......was het allemaal wel zo mooi als internet beschreef? Gelukkig kon ik bij een consulent terecht om de echte ervaringen te horen.  Ik kon de luiers zien/vastpakken/voelen en zelfs passen op een paspop om te ervaren of het echt zo goed was als internet het deed geloven... en dat was het!

De keuze om voor wasbare luiers te gaan was sindsdien gemaakt en wat zijn we hier nog steeds blij mee en ja, ik zeg we want ook mijn man is enthousiast!

Onze dochter heeft vanaf de geboorte wasbare luiers om haar billetjes. een blij meisje met blije billetjes!

Wil jij meer informatie, even voelen/zien of mijn ervaring horen over de wasbare luiers?

Kom gerust bij mij langs in de Blauwestad!

Charryda Bruinsma
charrydabruinsma@nappys.nl