Zeeland

Consulenten in Zeeland

Middelburg - Deborah Vader

Deborah VaderHoi!
Mijn naam is Deborah Vader en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Middelburg. In 2017 kwam ik in de zoektocht naar allerlei babyspullen, voor de oudste, ook wasbare luiers tegen. Dit leek mij wel wat. Geen vieze lucht van de wegwerpluiers en geen chemische spullen aan de kont van ons kind, sprak mij wel aan. Ik ben toen rustig begonnen met het uitproberen van de wasbare luiers en dit beviel zo goed dat we binnen een aantal weken volledig overgingen op wasbare luiers.
Na een tussenpose, vanwege zindelijkheid, zijn wij in 2020 weer vrolijk verder gegaan met de wasbare luiers bij nummer 2. Toen bleek dat het consultenten gat in Zeeland, op Walcheren, nog steeds niet was opgevuld heb ik de stap genomen om consulent te worden. Mocht je dus in de buurt wonen en door de hoeveelheid luiers het niet meer weten ben je welkom om een afspraak te maken en leg ik met plezier je de verschillen uit!

Middelburg
deborahvader@nappys.nl

Nieuwerkerk - Leanne de Jonge

Leanne - NieuwerkerkHoi, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wasbare luiers! Bij mij kan je terecht voor informatie, de luiers eens in het echt bekijken en zelfs passen op je eigen kindje!

Ik ben Leanne en woon samen met mijn man en twee zoontjes in Nieuwerkerk, Zeeland. Toen mijn oudste bijna één was, zijn we begonnen met wasbare luiers en sinds dien zijn we helemaal enthousiast. De vuilemmer wordt veel minder snel vol en rode billetjes zijn ook verledentijd. Ondertussen hebben we twee wasbareluierkontjes in huis en hebben zo dus ruime ervaring.

Het gebruiken van wasbare luiers is ook zoveel makkelijker en leuker dan ik van te voren had gedacht, echt jammer van al die misverstanden die er bestaan! Ben jij al enthousiast geworden of wil je gewoon eens wat meer weten, neem dan gerust contact met mij op. Onder het genot van een bakje koffie of een kop thee duiken we samen de wasbareluierwereld in.

Leanne de Jonge - de Groot
leannedejonge@nappys.nl

Tholen - Lieke van Dijk
Lieke van DijkIk ben Lieke van Dijk. Ik woon samen met mijn zeeman Mark en onze kindjes in Tholen in Zeeland. Wij hebben een j/m tweeling (maart 2017) en een dochter (2018). Naast zeemansvrouw en mama ben ik een echte natuurlijk ouderschap moeder. Dat wil zeggen dat ik geniet van BV geven, ergonomisch dragen en co-sleepen. Ook wasbare luiers horen helemaal bij mij! Voordat ik zwanger werd van de tweeling zei ik al dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken. Toen er echter op de echo twee kindjes te zien waren zag mijn vriend het niet meer zitten. Dus toch maar gestart met wegwerp. Gelukkig kwam al heel snel een vriendin op bezoek die wel wasbaar gebruikte en was ik zo om en binnen no time verslaafd! Want naast dat het goed is voor het milieu en de billen van je kindje, is het ook zo leuk om te doen! Dankzij mijn drie wasbare luierkontjes in huis, kan ik jullie uit eigen ervaring vertellen hoe verschillende systemen werken op verschillende billetjes.

Jullie zijn welkom om een afspraak te maken en bij mij thuis alles te komen zien, voelen en alle vragen te stellen die je hebt. Natuurlijk onder het genot van een kopje thee of koffie (en misschien heb ik ook nog wel een Zeeuwse babbelaar in huis). Naast wasbare luiers gebruiken wij ook wasbare billendoekjes en zoogkompressen dus ook daar mag je alles over vragen. 

Dutch and English speaking 
Tholen

Liekevandijk@nappys.nl
06-38322924