Zeeland

Consulenten in Zeeland

Middelburg - Deborah Vader

Deborah VaderHoi!
Mijn naam is Deborah Vader en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Middelburg. In 2017 kwam ik in de zoektocht naar allerlei babyspullen, voor de oudste, ook wasbare luiers tegen. Dit leek mij wel wat. Geen vieze lucht van de wegwerpluiers en geen chemische spullen aan de kont van ons kind, sprak mij wel aan. Ik ben toen rustig begonnen met het uitproberen van de wasbare luiers en dit beviel zo goed dat we binnen een aantal weken volledig overgingen op wasbare luiers.
Na een tussenpose, vanwege zindelijkheid, zijn wij in 2020 weer vrolijk verder gegaan met de wasbare luiers bij nummer 2. Toen bleek dat het consultenten gat in Zeeland, op Walcheren, nog steeds niet was opgevuld heb ik de stap genomen om consulent te worden. Mocht je dus in de buurt wonen en door de hoeveelheid luiers het niet meer weten ben je welkom om een afspraak te maken en leg ik met plezier je de verschillen uit!

Middelburg
deborahvader@nappys.nl

Tholen - Lieke van Dijk

Lieke van DijkIk ben Lieke van Dijk. Ik woon samen met mijn zeeman Mark en onze kindjes in Tholen in Zeeland. Wij hebben een j/m tweeling (maart 2017) en een dochter (2018). Naast zeemansvrouw en mama ben ik een echte natuurlijk ouderschap moeder. Dat wil zeggen dat ik geniet van BV geven, ergonomisch dragen en co-sleepen. Ook wasbare luiers horen helemaal bij mij! Voordat ik zwanger werd van de tweeling zei ik al dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken. Toen er echter op de echo twee kindjes te zien waren zag mijn vriend het niet meer zitten. Dus toch maar gestart met wegwerp. Gelukkig kwam al heel snel een vriendin op bezoek die wel wasbaar gebruikte en was ik zo om en binnen no time verslaafd! Want naast dat het goed is voor het milieu en de billen van je kindje, is het ook zo leuk om te doen! Dankzij mijn drie wasbare luierkontjes in huis, kan ik jullie uit eigen ervaring vertellen hoe verschillende systemen werken op verschillende billetjes.

Jullie zijn welkom om een afspraak te maken en bij mij thuis alles te komen zien, voelen en alle vragen te stellen die je hebt. Natuurlijk onder het genot van een kopje thee of koffie (en misschien heb ik ook nog wel een Zeeuwse babbelaar in huis). Naast wasbare luiers gebruiken wij ook wasbare billendoekjes en zoogkompressen dus ook daar mag je alles over vragen. 

Dutch and English speaking 
Tholen

Liekevandijk@nappys.nl
06-38322924
 

Page Speed