Utrecht

Consulenten in Utrecht

Bilthoven - Anouk van Vliet

Consulent Bilthoven

Super tof dat je/jullie geïnteresseerd zijn in wasbare luiers! Veel leuker en duurzamer dan wegwerp. Mijn naam is Anouk en beantwoord met veel enthousiasme al je vragen. Ik woon samen met mijn man en twee wasbare luierkontjes (2020 en 2021) in Bilthoven. Doordeweeks zorg ik voor de kindjes en 's avonds geef ik (zwangerschaps)yoga les.

Toen ik 2 jaar geleden begon met wasbare luiers heb ik op aanraden via via een heel pakket met eenzelfde luiers gekocht. Zonder onderzoek naar alle systemen en merkjes blind gekocht, zonder ze in het echt te zien en voelen. Hoewel ik super blij ben met de luiers, vind ik het wel jammer dat ik toen niet naar een consulente ben gegaan. Inmiddels een heel scala aan wasbare luiers in huis en in gebruik.

Ik kijk ernaar uit je alles te laten zien!

Anouk van Vliet,
0621876680
anoukvanvliet@nappys.nl

Houten - Simone Bosman-Oostindie

Consulent Houten

Hi! Wat leuk dat je wasbaar luieren overweegt! Ik ben Simone en woon samen met Jeroen en onze zoon Arthur in Houten. Sinds de geboorte van Arthur zijn we enthousiaste gebruikers van wasbare luiers. Wat begon als een zoektocht naar manieren om de kleine man zo min mogelijk afval te laten produceren, met name wegens onze nogal kleine maat grijze kliko, eindigde in een liefde voor alle mogelijke voordelen die wasbare luiers bieden. We zijn niet alleen blij met de bergen aan afval die we besparen, maar ook fan van alle prachtige designs, gebruiken inmiddels wasbare billendoekjes en verkondigen aan iedereen die het maar horen wil hoe fijn het is om nooit spuitluiers te hebben of door de luier voorraad heen te geraken.

Toch probeerden ook wij ons, voor we startten aan het wasbare luieravontuur, te worstelen door het oerwoud aan online beschikbare informatie. Want waar begin je als je de keuze hebt tussen verschillende luier systemen, maten en materialen? Twijfel je nog, ben je op zoek naar extra informatie en hulp bij je keuze, of wil je verschillende soorten luiers graag eerst zien en testen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend consult bij ons thuis onder het genot van een kop koffie/thee (een online consult is ook mogelijk) en help ik je graag op weg in wasbaar luierland!

Hartelijke groet,

Simone Bosman
simonebosman@nappys.nl

Amersfoort - Jonneke Bodzinga-Zwarts

Jonneke Bodzinga

Ha, wat leuk dat je een consult overweegt! Ik ben Jonneke, en bij mij in Amersfoort (leusderkwartier) ben je van harte welkom voor een kop thee met iets lekkers en om alle verschillende systemen te bekijken en te voelen. Ik ben erg enthousiast over wasbaar, toen ik zelf zwanger was heb ik veel onderzoek gedaan en ben toen vanaf dag 1 begonnen met wasbaar luieren. Nu na 4 jaar en nog een kind erbij ben ik nog steeds blij met deze duurzame keuze en help ik jou graag verder in je zoektocht naar wat het fijnste is voor jouw kindje. Omdat er online zoveel informatie te vinden is maar er (nog?) maar weinig winkels zijn waar je ook echt terecht kan om ze te voelen en eventueel zelfs te passen bij je kindje, is het fijn dat Nappy's deze consulten aanbiedt om 'in real life' de luiers te zien. Mail me voor een afspraak, tot snel.

Amersfoort
jonnekebodzinga@nappys.nl


Amerongen - Monique Könings

Monique KöningsHey jij!

Superleuk dat je wasbaar luieren overweegt! Een consult is ontzettend fijn om je op weg te helpen in wasbaar luierland, want de keuze is reuze…

Ik ben Monique, moeder van Merel en woon in het pittoreske Amerongen (Utrechtse Heuvelrug) samen met Michiel, hond Saar en krielkipjes Beppie, Jip, Janneke en Kleintje. Hoewel ik redelijk fanatiek ben met ‘duurzaam leven’ leek mij wasbaar luieren toch een stap te ver gaan. Totdat ik een overtuigend artikel tegenkwam met alle voordelen: het scheelt enorm veel afval, geld, het is beter voor je baby en simpelweg een kwestie van wennen.

We hebben het aangedurfd en geen moment spijt gehad. Maar ook ik had vooraf geen idee waar ik moest beginnen en een consult heeft me daarbij enorm geholpen. Ik kon alle luiers en verschillende systemen eens zien, voelen, uitproberen en natuurlijk de consulent uithoren wat zij het fijnste vond! Dat gun ik jou ook.

Benieuwd? Mail me dan om een (volledig vrijblijvend) consult af te spreken, ik help je graag op weg! In ruil voor een reep Tony’s Chocolonely kunnen we ook bij jou thuis afspreken (mits in de buurt natuurlijk) en ook een video consult is mogelijk.

Amerongen
moniquekonings@nappys.nl  

Woerden - Mirjam van Zandwijk - Nagel

Hoi! Ik ben Mirjam, 29 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter (2019) in Woerden. Al tijdens de zwangerschap wist ik dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken, en na een huurperiode heb ik een hele mooie luiercollectie aangeschaft.

Het zien van de luiers mij echt heeft geholpen bij het kiezen van de wasbare luiers. In de buurt van Woerden is daar weinig gelegenheid voor en omdat ik anderen die willen beginnen dat ook gun, ben ik consulente geworden.

Kom je er op internet niet helemaal uit, mis je nog informatie of heb je er gewoon behoefte aan om onder het genot van een kopje koffie de wasbare luiers in het echt te zien voor je een keuze maakt, dan ben je van harte welkom!

Woerden
mirjamvanzandwijk@nappys.nl