Utrecht

Consulenten in Utrecht

Vleuten (Utrecht) - Sioe-Lie Thio

Consulent Vleuten

Hoi! Ik ben Sioe-Lie en ik woon samen met mijn man en drie kinderen (2 dochters (2017 en 2019) en 1 zoontje (2021)). Op dit moment dus de derde in de wasbare luiers en ik ben nog steeds heel enthousiast, om vele redenen! Ik hoop dat ik mijn ervaringen met je mag delen, je kan helpen met het maken van een keuze en hopelijk net zo enthousiast kan maken!

sioeliethio@nappys.nl 

 

 

 

 

 

Baarn - Sanne Steijger

Consulent Baarn

Mijn naam is Sanne (31), ik woon samen met mijn man James en onze kinderen Louis & Wiesse in Baarn. Ooit studeerde ik mode, daarna ontdekte ik snel dat het gebrek aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid in deze wereld het lastig maakte een leuke baan te vinden. Daarom ben ik voor mijzelf begonnen kleine duurzame ondernemers te helpen. En geef ik met mijn bedrijf Freydag de beste zwangerschapscursus in omgeving ‘t Gooi, Utrecht.

Toen mijn eierstokken begonnen met rammelen was onze leef situatie nog niet echt geschikt voor een baby. Om het rammelen te stillen volgde ik YouTube mama’s van over de hele wereld. Vaak hielden zij zich bezig met duurzaamheid en positief bevallen en zag dus heel wat wasbare luiers langs komen. Ik was toen echt overtuigd dat wij voor wasbare luiers zouden gaan en toch mislukte onze eerste poging. Ik had geen idee van het bestaan van een consulent en kwam er zelf op internet gewoon niet helemaal uit.

Ik kon de luiers van YouTube ook niet in NL krijgen, dit is zo’n 5 jaar geleden hè, wasbareluierland was nog een kale vlakte met af en toe wat moois. Ik kocht een paar popolini’s maar voelde me niet zeker van mijn zaak. Toen beviel ik ook nog met 37 weken van een ininimini maatje 44 baby die zwom in de luiers tot hij een maand of 9 was. In alle hectiek van het nieuwe moederschap heb ik het nooit meer geprobeerd. Tot ik zwanger raakte van de tweede en dit keer met behulp van social media en een Nappys.nl consulent wel wist wat ik aan het doen was! Ik ben zo blij met de luiers, het is zoveel mooier en vooral fijner in gebruik in mijn ervaring.

Graag deel ik deze kennis en liefde voor wasbare luiers met zoveel mogelijk mensen en kunnen we zo samen de wereld een beetje mooier maken.

Viva la duurzame revolution!

Sanne Steijger
sannesteijger@nappys.nl 

Bilthoven - Anouk van Vliet

Consulent Bilthoven

Super tof dat je/jullie geïnteresseerd zijn in wasbare luiers! Veel leuker en duurzamer dan wegwerp. Mijn naam is Anouk en beantwoord met veel enthousiasme al je vragen. Ik woon samen met mijn man en twee wasbare luierkontjes (2020 en 2021) in Bilthoven. Doordeweeks zorg ik voor de kindjes en 's avonds geef ik (zwangerschaps)yoga les.

Toen ik 2 jaar geleden begon met wasbare luiers heb ik op aanraden via via een heel pakket met eenzelfde luiers gekocht. Zonder onderzoek naar alle systemen en merkjes blind gekocht, zonder ze in het echt te zien en voelen. Hoewel ik super blij ben met de luiers, vind ik het wel jammer dat ik toen niet naar een consulente ben gegaan. Inmiddels een heel scala aan wasbare luiers in huis en in gebruik.

Ik kijk ernaar uit je alles te laten zien!

Anouk van Vliet
0621876680
anoukvanvliet@nappys.nl

Houten - Simone Bosman-Oostindie

Consulent Houten

Hi! Wat leuk dat je wasbaar luieren overweegt! Ik ben Simone en woon samen met Jeroen en onze zoon Arthur in Houten. Sinds de geboorte van Arthur zijn we enthousiaste gebruikers van wasbare luiers. Wat begon als een zoektocht naar manieren om de kleine man zo min mogelijk afval te laten produceren, met name wegens onze nogal kleine maat grijze kliko, eindigde in een liefde voor alle mogelijke voordelen die wasbare luiers bieden. We zijn niet alleen blij met de bergen aan afval die we besparen, maar ook fan van alle prachtige designs, gebruiken inmiddels wasbare billendoekjes en verkondigen aan iedereen die het maar horen wil hoe fijn het is om nooit spuitluiers te hebben of door de luier voorraad heen te geraken.

Toch probeerden ook wij ons, voor we startten aan het wasbare luieravontuur, te worstelen door het oerwoud aan online beschikbare informatie. Want waar begin je als je de keuze hebt tussen verschillende luier systemen, maten en materialen? Twijfel je nog, ben je op zoek naar extra informatie en hulp bij je keuze, of wil je verschillende soorten luiers graag eerst zien en testen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend consult bij ons thuis onder het genot van een kop koffie/thee (een online consult is ook mogelijk) en help ik je graag op weg in wasbaar luierland!

Hartelijke groet,

Simone Bosman
simonebosman@nappys.nl

Woerden - Mirjam van Zandwijk - Nagel

Hoi! Ik ben Mirjam, 29 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter (2019) in Woerden. Al tijdens de zwangerschap wist ik dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken, en na een huurperiode heb ik een hele mooie luiercollectie aangeschaft.

Het zien van de luiers mij echt heeft geholpen bij het kiezen van de wasbare luiers. In de buurt van Woerden is daar weinig gelegenheid voor en omdat ik anderen die willen beginnen dat ook gun, ben ik consulente geworden.

Kom je er op internet niet helemaal uit, mis je nog informatie of heb je er gewoon behoefte aan om onder het genot van een kopje koffie de wasbare luiers in het echt te zien voor je een keuze maakt, dan ben je van harte welkom!

Woerden
mirjamvanzandwijk@nappys.nl