Utrecht

Consulenten in Utrecht

Amersfoort - Jonneke Bodzinga-Zwarts

Jonneke Bodzinga

Ha, wat leuk dat je een consult overweegt! Ik ben Jonneke, en bij mij in Amersfoort (leusderkwartier) ben je van harte welkom voor een kop thee met iets lekkers en om alle verschillende systemen te bekijken en te voelen. Ik ben erg enthousiast over wasbaar, toen ik zelf zwanger was heb ik veel onderzoek gedaan en ben toen vanaf dag 1 begonnen met wasbaar luieren. Nu na ruim twee jaar en een volgende op komst ben ik nog steeds blij met deze duurzame keuze en help ik jou graag verder in je zoektocht naar wat het fijnste is voor jouw kindje. Omdat er online zoveel informatie te vinden is maar er (nog?) maar weinig winkels zijn waar je ook echt terecht kan om ze te voelen en eventueel zelfs te passen bij je kindje, is het fijn dat Nappy's deze consulten aanbiedt om 'in real life' de luiers te zien. Mail me voor een afspraak, tot snel.

Amersfoort
jonnekebodzinga@nappys.nl

Houten - Marianne Floor

Marianne FloorHallo, ik ben Marianne, 38 jaar en 11 jaar getrouwd met Gerrit. Sinds augustus 2016 zijn we volop bezig met ons wasbare luieravontuur.  Begonnen bij ons oudste kindje en in 2017 ook mogen beginnen bij ons tweede kindje. Al 10 jaar gastouder in eigen huis. We willen graag het wasbaar luieren doorgeven aan anderen daarom begonnen als consulent bij Nappy's.nl.
We hebben 2 lieve hondjes die tijdens een consult in een andere ruimte verblijven.

Mail gerust om een vrijblijvend consult in te plannen!

Momenteel alleen videoconsulten!

Houten
mariannefloor@nappys.nl

Woerden - Mirjam van Zandwijk - Nagel

Hoi! Ik ben Mirjam, 29 jaar en ik woon samen met mijn man en dochter (2019) in Woerden. Al tijdens de zwangerschap wist ik dat ik wasbare luiers wilde gaan gebruiken, en na een huurperiode heb ik een hele mooie luiercollectie aangeschaft.

Het zien van de luiers mij echt heeft geholpen bij het kiezen van de wasbare luiers. In de buurt van Woerden is daar weinig gelegenheid voor en omdat ik anderen die willen beginnen dat ook gun, ben ik consulente geworden.

Kom je er op internet niet helemaal uit, mis je nog informatie of heb je er gewoon behoefte aan om onder het genot van een kopje koffie de wasbare luiers in het echt te zien voor je een keuze maakt, dan ben je van harte welkom!

Woerden
mirjamvanzandwijk@nappys.nl

Page Speed