Overijssel

Consulenten in Overijssel

Eline MeijerinkHoi! Mijn naam is Eline en ik ben sinds augustus 2021 samen met man en kinderen verhuisd van Zwolle naar Raalte.

We hebben samen veel gereisd en sinds juli 2017 zijn we de trotse ouders van een dochter. Dat je zoveel liefde kan voelen voor zo'n klein mensje. Zo cliché, maar o zo waar! Tijdens mijn zwangerschap ben ik al in aanraking gekomen met wasbare luiers via mijn schoonzus. Toch raakte ik niet genoeg overtuigd om voor de geboorte van mijn eigen dochter ook wasbare luiers aan te schaffen.
In mijn directe omgeving gebruikt bijna niemand wasbare luiers en werd het hierom ook zeker niet aangeraden om eraan te beginnen.  

De wasbare luiers bleven toch in mijn achterhoofd en steeds als ik weer met twee vuilniszakken vol luiers naar de ondergrondse container liep, voelde het niet goed. Dit was niet wat ik wilde en heb ik alsnog een stapeltje wasbare luiers van mijn schoonzus geleend. Ik kwam erachter dat veel vooroordelen over wasbare luiers wel meevielen en dus zit mijn dochter vanaf 6 maanden in de wasbare luiers:)

Naast onze dochter hebben wij nog twee zoons (mei 2019 en mei 2021) mogen verwelkomen in ons gezin. Deze jongens zitten allebei vanaf dag 1 in wasbare luiers. Ik kan mezelf dus inmiddels wel een expert noemen op het gebied van newborn luiers. Door de verschillende soorten en merken luiers die ik inmiddels in huis heb, ben ik achter mijn favoriete luiers gekomen en dit deel ik graag met andere mensen!

Wil je verschillende luiers komen zien, voelen en passen op je kindje? Stuur mij een berichtje of bel voor een afspraak; je bent van harte welkom!  

Language: Dutch/English

Bernhard van Galenstraat 19
8101 ER Raalte
Nederland

elinemeijerink@nappys.nl

06-14812752Almelo - Alette Bosch


Alette BoschHi, ik ben Alette Bosch (1978) en woon met mijn man Wouter, onze dochter Roos (1-10-2020) en de grote (16 en 22) zonen van mijn man in Almelo.
Toen ik zwanger was van Roos ben ik me gaan verdiepen in wasbare luiers en enthousiast geworden. Heel voorzichtig dit aan Wouter gezegd, eigenlijk had ik verwacht dat hij het niet zou zien zitten, maar hij was meteen enthousiast, "weet je wel hoeveel wegwerp kost" zei hij. Dus voor mijn man vooral een economische overweging, maar voor mij is ook zeker het duurzame aspect van belang. Na een lange zoektocht heb ik, redelijk op de gok, een pakket aangeschaft en we zijn meteen na de geboorte van Roos gestart. Toen ze heel klein bleek, heb ik in de kraamweek nog newborn luiers aangeschaft en daar heeft ons kleine meisje lang plezier van gehad. Na een zoektocht naar welke luiers bij ons passen hebben we onze weg er in gevonden en ziet Roos er altijd prachtig uit in haar mooie luiers.
Ondertussen is mijn enthousiasme over wasbare luiers zo mogelijk alleen maar groter geworden en vertel ik er over aan iedereen die het wil horen.
Je bent van harte welkom bij ons thuis om de verschillende soorten luiers te bekijken en voelen onder het genot van een kopje thee of koffie. Ik zal je verschillende systemen laten zien en je vragen beantwoorden, hopelijk wordt de jungle van luiers dan een beetje overzichtelijker voor je. Uiteraard is je kindje ook van harte welkom, zodat je meteen kunt testen hoe de luiers passen.

Alette Bosch
Almelo
alettebosch@nappys.nl

Diepenheim - Anke Endeman

Anke EndemanHey hallo! Ik ben Anke (30 jaar) en woon samen met mijn vriend Daniel in Diepenheim. In oktober 2017 is onze dochter Isa geboren. De afgelopen 10 jaar werkte ik als productieleider voor allerlei evenementen en festivals en sinds 2015 ben ik hoofd productie bij theatergezelschap Vis à Vis. Naast genieten van onze kleine en mijn baan vind ik het heerlijk om te dansen, bootcampen, festivals te bezoeken, creatief bezig te zijn en ontspan ik graag in de sauna.

Tijdens mijn zwangerschap las ik voor het eerst over wasbare luiers en was eigenlijk gelijk enthousiast! Daarmee zouden we een hele berg vuilnis kunnen voorkomen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Zoals bij vele stellen stond mijn vriend er niet gelijk om te springen. Gelukkig konden wij langs een luierconsulent en verdwenen alle vooroordelen die hij had. 
Op advies om geen miskoop te doen en goed te kijken welk systeem/merk ons zou bevallen zijn we vanaf Isa's geboorte gestart met een newborn huurpakket. Uit nieuwsgierigheid kochten we nog wat verschillende luiers en kwamen we uiteindelijk uit bij onze favoriete luiers!

Ik ben in het afgelopen jaar groot fan geworden van wasbare luiers en wil dit enthousiasme ook graag met anderen delen! Ook weet ik uit ervaring dat je in het begin nogal overspoeld kunt raken door alle informatie en het grote aanbod verschillende soorten luiers. Wil je hulp bij deze zoektocht? Of eens komen voelen, kijken of passen? Stuur mij dan een berichtje of bel mij om een afspraak te maken! Je bent van harte uitgenodigd en ook kindjes zijn van harte welkom!


Language: Dutch/English

Nijstadstraat 22
7478 DJ Diepenheim
Nederland
ankeendeman@nappys.nl
06-30731508

Hengelo - Mette van Eck

Consulent HengeloIk ben Mette en sinds de overgang van 2019 naar 2020 consulente. Sinds de komst van ons zoontje in augustus 2019 werk ik nog 3 dagen in de week. Al tijdens mijn zwangerschap kwam ik niet uit het oerwoud van wasbaar-luier-mogelijkheden ondanks dat ik enkele fulltime dagen uitzoekwerk erop had zitten. Telkens als ik dacht “nu heb ik het” leek de stap om te bestellen voor zo’n bedrag toch te groot, zonder het echt zeker te weten. Toen mijn zoontje geboren was en de rust was wedergekeerd (5 weken) heb ik een consult via Nappy’s.nl aangevraagd en zij was absoluut mijn redder in nood. De uitleg die ik nog miste is aangevuld, maar belangrijker was dat ze me vele systemen en merken kon laten zien die ik ook mocht aanpassen bij mijn zoontje. Ik wist eindelijk wat het moest gaan worden. Zo kon ik nog dezelfde middag een bestelling plaatsen. Het was niet verplicht dat bij Nappy’s.nl te doen, maar zij hadden en hebben nu eenmaal het ruimste aanbod en een zeer duidelijke website dus ik kon er alles naar wens vinden. Zo ben ik fan van Nappy’s.nl gebleven. En toen de consulente uit onze stad Hengelo ermee ophield vond ik het zo zonde dat er niemand in onze regio dit nog voor anderen kon betekenen, dat ik het stokje van haar heb overgenomen. Ik hoop velen te kunnen helpen door hopelijk hetzelfde verschil te kunnen maken als dat zij voor mij deed. Wil je ook eens komen informeren, zien, voelen en passen? Er ligt een prachtige stash voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Stuur me een e-mailbericht en dan help ik je heel graag in het voor mij inmiddels fantastische oerwoud van wasbare luiers! Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Deldenerstraat 73
7551 AC Hengelo
Nederland
mettevaneck@nappys.nl
06-40472257

Page Speed