Overijssel

Consulenten in Overijssel


Schalkhaar (Deventer) - Sabine van Vemde

Sabine van Vemde

Hoi! Ik ben Sabine van Vemde, woon samen met Richard, onze 3 kids (December 2013, Januari 2016 & Februari 2019), een klein mopshondje en wat kippen in Schalkhaar (bij Deventer).

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als dierenartsassistente ben ik sinds 2015 thuisblijfmama en ondersteun ik mijn vriend in de administratie van ons bedrijf. Tijdens mijn zoektocht naar een alternatief voor de wegwerp zwemluier kwam ik bij de wasbare luiers uit. Gezien de uitslag die onze oudste steeds kreeg van wegwerp luiers, de overvolle container die maandelijks geleegd werd en de vrolijke printjes er een aantal besteld om te proberen. En met succes! Ondertussen heb ik een mooie verzameling aan diverse wasbare producten in huis welke ik je met liefde laat zien voor jou en jouw kindje(s).

Mocht je nog twijfelen, ik beantwoord graag je vragen!

Tot snel!

Beerninksweg 1
7433 RN Schalkhaar
Nederland
06-30399456
sabinevanvemde@nappys.nl

Diepenheim - Anke Endeman

Anke EndemanHey hallo! Ik ben Anke (30 jaar) en woon samen met mijn vriend Daniel in Diepenheim. In oktober 2017 is onze dochter Isa geboren. De afgelopen 10 jaar werkte ik als productieleider voor allerlei evenementen en festivals en sinds 2015 ben ik hoofd productie bij theatergezelschap Vis à Vis. Naast genieten van onze kleine en mijn baan vind ik het heerlijk om te dansen, bootcampen, festivals te bezoeken, creatief bezig te zijn en ontspan ik graag in de sauna.

Tijdens mijn zwangerschap las ik voor het eerst over wasbare luiers en was eigenlijk gelijk enthousiast! Daarmee zouden we een hele berg vuilnis kunnen voorkomen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Zoals bij vele stellen stond mijn vriend er niet gelijk om te springen. Gelukkig konden wij langs een luierconsulent en verdwenen alle vooroordelen die hij had. 
Op advies om geen miskoop te doen en goed te kijken welk systeem/merk ons zou bevallen zijn we vanaf Isa's geboorte gestart met een newborn huurpakket. Uit nieuwsgierigheid kochten we nog wat verschillende luiers en kwamen we uiteindelijk uit bij onze favoriete luiers!

Ik ben in het afgelopen jaar groot fan geworden van wasbare luiers en wil dit enthousiasme ook graag met anderen delen! Ook weet ik uit ervaring dat je in het begin nogal overspoeld kunt raken door alle informatie en het grote aanbod verschillende soorten luiers. Wil je hulp bij deze zoektocht? Of eens komen voelen, kijken of passen? Stuur mij dan een berichtje of bel mij om een afspraak te maken! Je bent van harte uitgenodigd en ook kindjes zijn van harte welkom!


Language: Dutch/English

Nijstadstraat 22
7478 DJ Diepenheim
Nederland
ankeendeman@nappys.nl
06-30731508

Hengelo - Mette van Eck

Consulent HengeloIk ben Mette en sinds de overgang van 2019 naar 2020 consulente. Sinds de komst van ons zoontje in augustus 2019 werk ik nog 3 dagen in de week. Al tijdens mijn zwangerschap kwam ik niet uit het oerwoud van wasbaar-luier-mogelijkheden ondanks dat ik enkele fulltime dagen uitzoekwerk erop had zitten. Telkens als ik dacht “nu heb ik het” leek de stap om te bestellen voor zo’n bedrag toch te groot, zonder het echt zeker te weten. Toen mijn zoontje geboren was en de rust was wedergekeerd (5 weken) heb ik een consult via Nappy’s.nl aangevraagd en zij was absoluut mijn redder in nood. De uitleg die ik nog miste is aangevuld, maar belangrijker was dat ze me vele systemen en merken kon laten zien die ik ook mocht aanpassen bij mijn zoontje. Ik wist eindelijk wat het moest gaan worden. Zo kon ik nog dezelfde middag een bestelling plaatsen. Het was niet verplicht dat bij Nappy’s.nl te doen, maar zij hadden en hebben nu eenmaal het ruimste aanbod en een zeer duidelijke website dus ik kon er alles naar wens vinden. Zo ben ik fan van Nappy’s.nl gebleven. En toen de consulente uit onze stad Hengelo ermee ophield vond ik het zo zonde dat er niemand in onze regio dit nog voor anderen kon betekenen, dat ik het stokje van haar heb overgenomen. Ik hoop velen te kunnen helpen door hopelijk hetzelfde verschil te kunnen maken als dat zij voor mij deed. Wil je ook eens komen informeren, zien, voelen en passen? Er ligt een prachtige stash voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Stuur me een e-mailbericht en dan help ik je heel graag in het voor mij inmiddels fantastische oerwoud van wasbare luiers! Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Deldenerstraat 73
7551 AC Hengelo
Nederland
mettevaneck@nappys.nl
06-40472257

Page Speed