Overijssel

Consulenten in Overijssel

Zwolle - Hanneke Warga-Werkhoven

Zwolle - Hanneke

Ik ben Hanneke, enthousiast wasbaar luier-gebruiker en consulent voor Nappy’s.nl!
Onze kinderen (geboren in 2015, 2017 en 2020) zitten vanaf hun eerste luiertje in wasbaar, inmiddels ben ik dus een ervaringsdeskundige. Ik weet oprecht niet meer hoe ik erbij kwam om wasbare luiers te proberen, maar ergens tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik het virus opgelopen... Dus pas op, als je er eenmaal mee begint, is de kans groot dat je er niet meer mee wil stoppen! Onze overwegingen om wasbaar te gebruiken zijn de impact op het milieu en natuurlijke materialen voor de babybilletjes. Leuk om te bedenken dat we al een paar duizend luiers niet in de prullenbak hebben gegooid... En natuurlijk zijn wasbare luiers leuker om te zien dan wegwerpluiers!

Wil je meer weten over wasbare luiers en is Zwolle een makkelijke locatie voor jou/jullie- dan ben je van harte welkom. Kinderen (in buik, met/zonder luiers) zijn natuurlijk ook welkom ;) In een consult kan je de meeste luiers van nappy’s.nl zien en voelen. Na afloop heb je een goed beeld van de verschillende systemen en ik kan meedenken over welke luiers de beste keuze zijn voor jullie!

Dutch, English, German speaking.
hannekewarga@nappys.nl

Raalte - Eline Meijerink

Eline Meijerink

Hoi! Mijn naam is Eline en ik ben sinds augustus 2021 samen met man en kinderen verhuisd van Zwolle naar Raalte.

We hebben samen veel gereisd en sinds juli 2017 zijn we de trotse ouders van een dochter. Dat je zoveel liefde kan voelen voor zo'n klein mensje. Zo cliché, maar o zo waar! Tijdens mijn zwangerschap ben ik al in aanraking gekomen met wasbare luiers via mijn schoonzus. Toch raakte ik niet genoeg overtuigd om voor de geboorte van mijn eigen dochter ook wasbare luiers aan te schaffen.
In mijn directe omgeving gebruikt bijna niemand wasbare luiers en werd het hierom ook zeker niet aangeraden om eraan te beginnen.  

De wasbare luiers bleven toch in mijn achterhoofd en steeds als ik weer met twee vuilniszakken vol luiers naar de ondergrondse container liep, voelde het niet goed. Dit was niet wat ik wilde en heb ik alsnog een stapeltje wasbare luiers van mijn schoonzus geleend. Ik kwam erachter dat veel vooroordelen over wasbare luiers wel meevielen en dus zit mijn dochter vanaf 6 maanden in de wasbare luiers:)

Naast onze dochter hebben wij nog twee zoons (mei 2019 en mei 2021) mogen verwelkomen in ons gezin. Deze jongens zitten allebei vanaf dag 1 in wasbare luiers. Ik kan mezelf dus inmiddels wel een expert noemen op het gebied van newborn luiers. Door de verschillende soorten en merken luiers die ik inmiddels in huis heb, ben ik achter mijn favoriete luiers gekomen en dit deel ik graag met andere mensen!

Wil je verschillende luiers komen zien, voelen en passen op je kindje? Stuur mij een berichtje of bel voor een afspraak; je bent van harte welkom!  

Language: Dutch/English

Bernhard van Galenstraat 19
8101 ER Raalte
Nederland

elinemeijerink@nappys.nl

06-14812752Almelo - Alette Bosch


Alette BoschHi, ik ben Alette Bosch (1978) en woon met mijn man Wouter, onze dochter Roos (1-10-2020) en de grote (16 en 22) zonen van mijn man in Almelo.
Toen ik zwanger was van Roos ben ik me gaan verdiepen in wasbare luiers en enthousiast geworden. Heel voorzichtig dit aan Wouter gezegd, eigenlijk had ik verwacht dat hij het niet zou zien zitten, maar hij was meteen enthousiast, "weet je wel hoeveel wegwerp kost" zei hij. Dus voor mijn man vooral een economische overweging, maar voor mij is ook zeker het duurzame aspect van belang. Na een lange zoektocht heb ik, redelijk op de gok, een pakket aangeschaft en we zijn meteen na de geboorte van Roos gestart. Toen ze heel klein bleek, heb ik in de kraamweek nog newborn luiers aangeschaft en daar heeft ons kleine meisje lang plezier van gehad. Na een zoektocht naar welke luiers bij ons passen hebben we onze weg er in gevonden en ziet Roos er altijd prachtig uit in haar mooie luiers.
Ondertussen is mijn enthousiasme over wasbare luiers zo mogelijk alleen maar groter geworden en vertel ik er over aan iedereen die het wil horen.
Je bent van harte welkom bij ons thuis om de verschillende soorten luiers te bekijken en voelen onder het genot van een kopje thee of koffie. Ik zal je verschillende systemen laten zien en je vragen beantwoorden, hopelijk wordt de jungle van luiers dan een beetje overzichtelijker voor je. Uiteraard is je kindje ook van harte welkom, zodat je meteen kunt testen hoe de luiers passen.

Alette Bosch
Almelo
alettebosch@nappys.nl

Diepenheim - Anke Endeman

Anke EndemanHey hallo! Ik ben Anke (30 jaar) en woon samen met mijn vriend Daniel in Diepenheim. In oktober 2017 is onze dochter Isa geboren. De afgelopen 10 jaar werkte ik als productieleider voor allerlei evenementen en festivals en sinds 2015 ben ik hoofd productie bij theatergezelschap Vis à Vis. Naast genieten van onze kleine en mijn baan vind ik het heerlijk om te dansen, bootcampen, festivals te bezoeken, creatief bezig te zijn en ontspan ik graag in de sauna.

Tijdens mijn zwangerschap las ik voor het eerst over wasbare luiers en was eigenlijk gelijk enthousiast! Daarmee zouden we een hele berg vuilnis kunnen voorkomen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Zoals bij vele stellen stond mijn vriend er niet gelijk om te springen. Gelukkig konden wij langs een luierconsulent en verdwenen alle vooroordelen die hij had. 
Op advies om geen miskoop te doen en goed te kijken welk systeem/merk ons zou bevallen zijn we vanaf Isa's geboorte gestart met een newborn huurpakket. Uit nieuwsgierigheid kochten we nog wat verschillende luiers en kwamen we uiteindelijk uit bij onze favoriete luiers!

Ik ben in het afgelopen jaar groot fan geworden van wasbare luiers en wil dit enthousiasme ook graag met anderen delen! Ook weet ik uit ervaring dat je in het begin nogal overspoeld kunt raken door alle informatie en het grote aanbod verschillende soorten luiers. Wil je hulp bij deze zoektocht? Of eens komen voelen, kijken of passen? Stuur mij dan een berichtje of bel mij om een afspraak te maken! Je bent van harte uitgenodigd en ook kindjes zijn van harte welkom!


Language: Dutch/English

Nijstadstraat 22
7478 DJ Diepenheim
Nederland
ankeendeman@nappys.nl
06-30731508

Bathmen - Mandy Vester

Consulent Utrecht

Ha (aanstaande) ouders! Wat ontzettend leuk dat jullie je willen verdiepen in wasbaar luieren. Ik ben Mandy en ik woon in Bathmen met mijn zoontje Noan (2021) en vriend Vincent. Duurzaamheid is voor ons belangrijk, net als het zoveel mogelijk vermijden van chemische stoffen voor onszelf en ons kleine mannetje. Wasbare luiers waren voor ons dan ook een logische keuze. Het leek ons in het begin allemaal wel lastig en veel gedoe, maar inmiddels zouden wij niet anders meer willen. Oftewel: wij zijn enthousiast, en dat enthousiasme deel ik graag met jullie! Dus willen jullie meer weten en de verschillende luiers zien, voelen en proberen? Wees welkom bij ons in Bathmen.


mandyvester@nappys.nl

Enschede - Mette van Eck

Consulent Hengelo

Ik ben Mette en sinds eind 2019 consulente. Ons zoontje is in augustus 2019 geboren. Al tijdens mijn zwangerschap kwam ik niet uit het oerwoud van wasbaar-luier-mogelijkheden ondanks dat ik enkele fulltime dagen uitzoekwerk erop had zitten. Telkens als ik dacht “nu heb ik het” leek de stap om te bestellen voor zo’n bedrag toch te groot, zonder het echt zeker te weten. Toen mijn zoontje geboren was en de rust was wedergekeerd (na 4 weken) heb ik een consult via Nappy's.nl aangevraagd en zij was absoluut mijn redder in nood. De uitleg die ik nog miste is aangevuld, maar belangrijker was dat ze me vele systemen en merken kon laten zien die ik ook mocht aanpassen bij mijn zoontje. Ik wist eindelijk wat het moest gaan worden. Zo kon ik nog dezelfde middag een bestelling plaatsen. Het was niet verplicht dat bij Nappy’s.nl te doen, maar zij hadden en hebben nu eenmaal het ruimste aanbod en een zeer duidelijke website dus ik kon er alles naar wens vinden. Zo ben ik fan van Nappy’s.nl gebleven. En toen de consulente uit onze stad ermee ophield vond ik het zo zonde dat er niemand in onze regio dit nog voor anderen kon betekenen, dat ik haar opvolger besloot te willen worden. 

Ik hoop velen te kunnen helpen door hopelijk hetzelfde verschil te kunnen maken als dat zij voor mij deed. Wil je ook eens komen informeren, zien, voelen en passen? Er ligt een prachtige stash voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Stuur me een e-mailbericht en dan help ik je heel graag in het voor mij inmiddels fantastische oerwoud van wasbare luiers! Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Bisschopstraat 12
7513 AK Enschede
Nederland
mettevaneck@nappys.nl
06-40472257