Drenthe

Consulenten in Drenthe

Coevorden - Iris Rüwen

Iris Ruwen

Mijn naam is Iris Rüwen. Ik woon samen met mijn 3 kids in het mooie Coevorden. Ik hou enorm van gezelligheid en mensen om me heen. Daarnaast werk ik ook bij de leukste webshop van Nederland namelijk Nappy's.nl. Bij mijn oudste, Kristel, (2012) was ik nog niet bekend met wasbaar. Tijdens de zwangerschap van mijn zoon Lucas (2017) heb ik voor het eerst de wasbare luiers ontdekt. Ik ging mee lezen op facebook groepen en las overal de voordelen, geen of veel minder lekkage en niet te vergeten, ik zag ook de mooie printjes die de verschillende luiers hadden. Heel wat anders als een standaard wegwerp luier of die ouderwetse wasbare luiers met veel lekkage volgens mijn moeder. Na even twijfelen zijn we er toch voor gegaan en heb ik tijdens de zwangerschap een hele bups mooie wasbare luiers gekocht. Bij het eerste gebruik was het wat onwennig maar dat was al heel snel over! Zeker toen Lucas na een paar weken wasbaar op visite toch een keer een wegwerp luier aan had en ik gelijk ook de kleding mocht verschonen, wist ik het helemaal zeker. Wasbaar is een super keuze geweest! Nu met nog een zoontje Jake (2019) erbij komen die mooie luiers weer goed van pas. Inmiddels heb ik een hele mooie stash met allemaal verschillende luiers om jullie te laten zien. Ben je geïnteresseerd in wasbare luiers en wil je ze een keertje komen bekijken en voelen of heb je vragen, bel, app of mail me gerust! Irisstraat 26
7741 SR Coevorden
Nederland
irisruwen@nappys.nl
06-39196151

Beilen - Linda van Weers

Beilen - LindaIk ben Linda, 32 jaar en troste mama van 2 kindjes (jongetje okt '17 en meisje juni '19).
Samen met mijn vriend en onze dieren wonen wij in Beilen.
Ik werk in het onderwijs, heb een groene natuurlijke gastouderopvang en ben draagconsulente.

Toen in zwanger was van onze tweede en wij tijdens onze verhuizing nog luiers in speciale luierzakken achter in de tuin vonden (jaaa we zouden ze echt netjes elke week wegbrengen!) ging er bij ons een knop om en zijn wij gaan verdiepen in wasbare luiers.
Ik werd helemaal enthousiast en nu willen wij (ja wij!) nooit meer anders! Zelf mijn vriend is om en wil geen andere luiers meer gebruiken bij onze kinderen.
En dan heb ik het nog niet over al die leuke printjes! Zoooveel leuker van die saaie witte wegwerp luiers ;-)

Alleen voordat ik wist welke luiers ik wou aanschaffen was het voor mij echt een hocus spocus. Al die vele merken, systemen, vormen etc etc Dus was ik blij dat ik een consult kon boeken om orde te scheppen in de kleurrijke chaos.
Nu proberen we elke dag andere systemen en merken uit bij beide kinderen om zo goed mogelijk de verschillen en voordelen per merk over te kunnen dragen.

Wil jij ook meer weten over wasbare luiers? De verschillende systemen in het echt zien en eventueel zelfs proberen bij je kindje? Kom dan langs voor een consult!

De thee (of koffie) met zelfgebakken appelcake staat klaar!

Beilen
lindavanweers@nappys.nl
06 28783017

Page Speed